Red Warszawa

04.06.22 - The concert has been completed Support: GoatHawkBuffalo Kr. 150 inkl. gebyr Starting: 21:00 Doors: 20:30

Studenterhuset Aalborg er glade for at have Red Warszawa tilbage!

  • Døre: 19.30
  • Starting: 20.00
  • Entré: 150,00 kr. (inkl. gebyr)

Red Warszawa Det er næsten ikke dårligt. Det er i år 35 år siden navnet “red warszawa” 1. gang poppede ud i virkeligheden. Om der er tale om et dårligt miskmask af dansk og engelsk eller en hjælpeorganisation i stil med “red barnet” vides ikke. Om det er fedt eller pinligt at blive ved så længe vides heller ikke, men… Det er rigtig godt som virus-kontrol. Offentlighedens motivation til at blive hjemme stiger gevaldigt når Red Warszawa er på plakaten. Du kan godt blive podet hos Red Warszawa… bare ikke med en vatpind. Du kan også få en vaccine hos doktor Red Warszawa, men måske er det Von Osten Bitter fra Pfizer. Bandet garanterer en behandlig, men du går muligvis hjem med “Herpez-19”. Red Warszawa er meget inspireret af Kenneth Copeland.

Stil: Dårlig Thrash.

Support:GoatHawkBuffalo

GoatHawkBuffalo har gennem inspiration fra bands som The Sword, Clutch, Kyuss og Corrosion of Conformity fundet et fælles standpunkt i kærligheden til groovy sludge og tung stoner. Bandet er oprindeligt stiftet i 2014 og har eksisteret i sit nuværende format siden 2017.

Som en tunet rusten pickup-truck trukket op af den dybeste sump i Sydstaterne blot for at blæse for fuld smadder ud af en støvet ørkenvej i vesten kombinerer GoatHawkBuffalo elementerne fra den bluesy sludge med den støvede stoner for at skabe et lydbillede der sammensmelter disse to genrer på bedste vis.

GoatHawkBuffalo leverer en øredøvende gang whiskeyinduceret dommedagshøvl mens der uddeles hedonistiske highfives og skaller til højre og venstre, og der er mildest talt garanti for pandehår i nakken. Med drevne sydstatsgrooves og hjerteblod leverer GoatHawkBuffalo blytunge riffs og potent sludge.

Medlemmer Johan Brandt Richardt – Vokal Jacob Laulund – Guitar Asger Abel Sørensen - Guitar Michael Roland Pedersen – Bas Lauge Lindqvist – Trommer