When Saints Go Machine

24.11.22 - Koncerten er afviklet Support: Chorus Grant 285,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

Vi er særdeles glade for at kunne præsentere When Saints Go Machine til november 2022!

When Saints Go Machine annoncerer DK tour og varsler ny musik i 2022! Efter udgivelsen af bandets seneste album: Emotional samt en udsolgt forårstour efterfølgende, spiller WSGM en række koncerter i 2022.

I den forbindelse kan bandet desuden løfte sløret for, at der kommer ny musik! Bandet udtaler: "Vi havde en fantastisk tour under corona med restriktioner, men nu glæder vi os rigtig meget til, at vi igen kan spille koncerter for stående publikum på forårstouren. Vi arbejder pt. på højtryk med nyt materiale og glæder os til at præsentere det for Jer næste år”.

Chorus Grant

Chorus Grant er kendt for sine albums Space og Vernacular Music der beskrives som alt-folk i verdensklasse. Debuten udløste en steppeulv-nominering samt citatet “This strikes me a personal outpouring from a tremendous talent” på det toneangivende amerikanske musiksite Stereogum. Bag kunstnernavnet står bornholmeren Kristian Finne der i aftenens anledning optræder solo.

Kristian fortæller "Jeg øver mig, beæret og spændt fordi jeg er blevet inviteret til at varme op for mine venner i “When Saints Go Machine” på deres Danmarks turné! Her vil jeg spille et solo sæt som opvarmning til deres koncert med nogle nye sange jeg arbejder på og nogle sange fra Space og Vernacular Music. Glæder mig virkelig meget! Håber vi kan lande i rummet sammen og at vi ses på Studenterhuset d. 24. november."