Way up north fragments: The Florines + Aztek + Asbjørn Glad

02.07.21 kr 50 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

The Florines

iden udgivelsen af debut singlen “Save Me” i december 2017, der, med 6 andre hits, blev indspillet i deres øvelokale på en vandskæringsfabrik i Nordjylland med producer og musiker, Søren Christensen, The Blue Van, har branchefolk og musikelskere rettet opmærksomheden mod The Florines. Et nyt band med en fængende melodi havde meldt sin ankomst.

The Florines spiller øjeblikkeligt ørehængende, melodiske rocksange, der bringer tankerne tilbage til rockens guldalder i 60’erne og 70’erne. Hvinende guitarer brøler som lyden af en ’69 Ford Gran Torino på en amerikansk ørken motorvej og kvartettens forsanger, Darko Pop’s, stærke stemme og karisma brager ikke kun igennem højtalerne, men også udover scenekanten, hvor den smittende energi får selv de mest krydsede arme i vejret.

The Florines har de sidste år haft travlt med at spille live i ind- og udland, hvor de høster gode anmeldelser. Bl.a. på branchefestivaler som Reeperbahn Festival 2018, Way Up North Festival 2018 og 2019, SPOT Festival 2019 og Sørveiv Festival 2019. Bandet holder momentum i 2020 med nyt materiale, en Tysklands Tour og prominente koncerter, hvor de vil bevise deres værd.

Aztek

Det alternative rockband Aztek er et efterhånden velkendt navn i rockens vækstlag. Bandet har igennem flere år spillet mange af landets små- og mellemstore scener og har derigennem opnået et ry som et yderst velspillende og seværdigt liveband. Kvintettens lydunivers indbyder til eftertanke og indlevelse, men bærer stadig præg af rockens indgroede, uafrystelige vildskab med plads til både grandiose energiudladninger og fredfyldte, harmoniske åndehuller.

Musikkens indre logik og tekstunivers er funderet i et opgør med samfundsstrømninger om effektivitet og evig vækst og foreslår forsigtigt en ny vej: stilstand og rumlig fordybelse. Bandet udgav sidste år singlerne ”Darkest Hour” og ”Delirious”, der blev godt modtaget i såvel ind- som udland.

Asbjørn Glad

Engelsk-sproget folk rock. Stilfrerdige passager med plads til det tekstlige og storladne 0jeblikke, hvor krerligheden til rock-genren far frit l0b helt ud i fingerspidserne. En fandenivoldskhed gennemsyrer sangene, hvad end de handler om uretfrerdigheden i at fa taget ens nrermeste fra en, at f0le sig ud0delig i kraft af krerligheden, at undre sig over menneskets hykleriske natur og hvorfor vi nu begar os, som vi g0r. Der er sange om ligestilling pakket ind i blasfemi og om hvordan ens oplevelse af lugten af regn pa asfalt kan rendre sig i takt med alderen. Sangene brerer prreg af en krerlighed til den moderne folk rocks solide rytmiske fundament, en flirt med elektroniske guitareffekter og rustikt og jordnrert sammenspil. Sammen formar bandet at kere for sangene og give dem dybde for, at de kan blive til velovervejede fremf0relser af rerlige sange; med andre ord bliver publikum hevet med ind i opmrerksomhedskrrevende og personlige fortrellinger i form af guitar-drevne sange spillet af en klassisk rock-kvartet, der formar at styre dynamikken med hard hand.

VIGTIG INFORMATION OM CORONAPAS OG COVID-19:

Sikkerhed og tryghed er absolutte førsteprioriterer ved alle vores arrangementer — både for gæster, ansatte og optrædende. Vi følger regeringens regler, retningslinjer og udmeldinger nøje, der vedrører os som spillested, café og des lige. Dette inkluderer krav om gyldigt coronapas, hvorfor dette skal fremvises for adgang til alle vores faciliteter. Vi ønsker at alle får en optimal oplevelse i trygge rammer.