Way Up North Fragments: The Devil's Tiny Chains + Én Mand Stærk + Nords [NY DATO!]

24.06.21 Kr. 50 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

OBS! NY DATO!

The Devil's Tiny Chains

Western/folk bandet The Devil’s Tiny Chains er denne aften klar som 5 - personers band for første gang siden bandet afsluttede deres sidste tour i Hamborg i november 2019. The Devil’s Tiny Chains udgav 3. album, This Short Life, i februar 2020, men får først nu muligheden for at tage sangene med ud live. Studenterhuset bliver startskuddet for de efterfølgende 10 forårskoncerter i Tyskland, Schweiz og Luxembourg.

Én Mand Stærk

Historier og stemninger fylder lokalet, når Én Mand Stærk sætter strøm til lyrik og musik.

Sangene handler om både lys og mørke. Mødet med den store kærlighed i Brugsen, for eksempel, eller følelsen af at være ”frosset i et tilløb” – faret vild i sig selv, uden retning, uden håb.

Som så mange andre fik også Én Mand Stærk aflyst en masse koncerter sidste år. Dette gav dog plads til kreativiteten, hvad der er kommet en masse ny musik ud af. Asbjørn Mogstad siger:

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det var ærgerligt, da vi mistede mange af vores spillejobs sidste år. Men vi har omvendt haft tid til virkelig at gå i dybden med den kreative proces. Vi glæder os derfor til at vise verden, hvad vi har brygget på det sidste års tid!”

Gruppen anføres af sangskriver Asbjørn Mogstad og med sig har han sit slæng, Oskar Rank (trommer), Margrethe May (Bas) og Asbjørn Glad (elguitar).

Nords

NORDS er en akustisk duo som startede deres melankolske rejse ind i folk universet sent i 2017 i en mørk afkrog af udkantsdanmark – Nærmere betegnet Frederikshavn. NORDS består af to ligesinde musikere med den samme kærlighed og passion for melodisk sangskrivning. Ind til videre har NORDS udgivet adskillige singler samt en enkelt EP, som har medført nogle enkeltstående shows rundt omkring i landet, med intentionen om at skulle ud og spille meget mere fremadrettet, hvilket gør sig gældende for både indland såvel som udland.

VIGTIG INFORMATION OM CORONAPAS OG COVID-19:

Sikkerhed og tryghed er absolutte førsteprioriterer ved alle vores arrangementer — både for gæster, ansatte og optrædende. Vi følger regeringens regler, retningslinjer og udmeldinger nøje, der vedrører os som spillested, café og des lige. Dette inkluderer krav om gyldigt coronapas, hvorfor dette skal fremvises for adgang til alle vores faciliteter. Vi ønsker at alle får en optimal oplevelse i trygge rammer.