Way Up North Fragments: Chronicle + Jerkstore

07.05.21 - Koncerten er afviklet kr 50 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

Chronicle

Lyden af "Chronicle" er som et bastardbarn af samtlige skandinaviske særarter af metal. Det sorte fra Norge, det groovy fra Sverige, det melodiske fra Finland og den nådesløse Danske fræs. Denne cocktail af subgenrer holdes inde i folden af en gruppe kompetente musikere med mange timer lagt i deres instrumenter. Ydermere bærer bandets live-udtryk og energiske performance præg af et scenevandt og yderst fokuseret hold, der virkelig brænder for det projekt, som de har givet navnet "Chronicle". Chronicle er på mange måder et live-band, og alle bandmedlemmer er opsatte på, at sørge for at hver enkelt koncert er en unik og energisk oplevelse for publikum. Bandet har spillet på de skrå brædder over det meste af Danmark og har optrådt til nogle af de største metal-arrangementer og -festivaler, som landet har at tilbyde.

Jerkstore

Jerkstore er et aalborgensisk alt metal rock band, hvis oprindelse kan spores tilbage til 1995. Musikken kan beskrives som metallisk rock, hvor groove, bluesbaserede riffs og hooklines går hånd i hånd. Inspirationen hentes fra 70'ernes klasisske rock, 90'e rnes alternative rock og den groovebaserede del af metalmusikken. Jerkstore har udgivet i alt 6 album. Senest The Great Time Robbery mixet og mastret af Machine (Clutch, King Crimson, Lam of God) på det spanske selskab Art Gates Records worldwide i novemb er 2019. Albummet udvider bandets lyd med brug af blandt andet sitar, harmonika og kvindelig baggrundsvokal samtidig med at fundamentet i den tunge rock fastholdes. I 1998 var Jerkstore nr. 1 på democremen P3s liste over usignede bands. Det ledte til kont rakt med det københavnske selskab Mighty Music, rosende omtaler i BT, Jyllandsposten, Rockhard og Terrorizer samt koncerter med navne som Volbeat, Therapy?, Fleshgod Apocalyspe, Raunchy og Heaven Shall Burn. Det er blev til en del jobs i Danmark herunder o ptræden på Spot Festivalen i 2002. Samme år turende Jerkstore i England, hvor sangen The Road to Shangri - La fra bandets 2. album Hard Words Softly Spoken var på a - rotation på radiostationen Total Rock

VIGTIG INFORMATION OM CORONAPAS OG COVID-19:

Sikkerhed og tryghed er absolutte førsteprioriterer ved alle vores arrangementer — både for gæster, ansatte og optrædende. Vi følger regeringens regler, retningslinjer og udmeldinger nøje, der vedrører os som spillested, café og des lige. Dette inkluderer krav om gyldigt coronapas, hvorfor dette skal fremvises for adgang til alle vores faciliteter. Vi ønsker at alle får en optimal oplevelse i trygge rammer.