WAY UP NORTH FRAGMENTS: Bogwife + Kollapse + Monkey Okay

26.06.21 kr. 50 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

Bogwife

Bogwife er et aalborgensisk band, som blev til i november 2018. Bandet består af Mikkel på leadguitar og vokal, Jonathan på trommer, Morten på rytmeguitar og Jonathan på bass. Bandet spiller tung stonerrock med elementer af psych-rock, doom og metal.

Bandets grundkomponenter består af en tung rytmesektion, som gerne vil flytte en masse lyd, en intens og melodisk vokal og en leadguitar, som åbner lyduniverset op. Forvent tunge repetitive riffs, masser af fuzz og dynamiske numre. Bogwife har spillet sammen med bands som Destroyer Of Light, Hell Obelisco og Konvent.

Kollapse

Efter at have brugt de sidste par år på at rive gamle mure ned og optegne nye mønstre, er KOLLAPSE blevet omdannet til en slankere og mere straffende enhed. Som en powertrio kortlægger bandet sonisk territorium svarende til NEUROSIS, UNSANE, ISIS filtreret igennem en JOY DIVISION-følsomhed.

På scenen bevæger bandet sig som et blodigt dyr, der manøvreres gennem mørket i en strøm af konstant kamp eller flugt. KOLLAPSE har spillet shows overalt i Europa, altid DIY og med en stærk punk rock ethos. KOLLAPSE indspiller deres andet album i år, igen indspillet i Dead Rat studios med Jacob Bredahl ved knapperne. Bandet består af Peter Drastrup på trommer, Peter Clement Lund på guitar og vokal, og Thomas Martin Hansen på bas og vokal.__

Monkey Okay

VIGTIG INFORMATION OM CORONAPAS OG COVID-19:

Sikkerhed og tryghed er absolutte førsteprioriterer ved alle vores arrangementer — både for gæster, ansatte og optrædende. Vi følger regeringens regler, retningslinjer og udmeldinger nøje, der vedrører os som spillested, café og des lige. Dette inkluderer krav om gyldigt coronapas, hvorfor dette skal fremvises for adgang til alle vores faciliteter. Vi ønsker at alle får en optimal oplevelse i trygge rammer.