Way Up North 2024

18.10.24 - 19.10.24 Genre: Rock,Hiphop,Pop,Elektronisk,Indie Start: 19:00 Cafeen,Store sal,Lille scene 1. sal

Så er der åbent for tilmelding af bands og solister til Way Up North 2024!

Er du eller dit band interesseret i at spille til næste udgave af Way Up North Festival 18. og 19. oktober 2024, så læs med her!

For at komme i betragtning skal man sende os en e-mail til dive@studenterhuset.dk med følgende:

  • Et link til musikken. Som udgangspunkt vil vi gerne have 3 numre/værker at lytte til.
  • En kort beskrivelse af musikken/bandet
  • Pressetekst og -billede (bruges ved evt. annoncering til festivalen)

Kun bands og solister fra Nordjylland vil komme i betragtning. Sidste frist for tilmeldelse er 25. august 2024 inden midnat. Vi forventer at have udvalgt bands indenfor en uge efter deadline.

Way Up North Festival har siden den første festival i 2004 været en samlende begivenhed, som præsenterer det bedste af den nordjyske musik. Vi har siden start holdt fast i idéen med at præsentere 20-30 udvalgt bands/artister og samtidig invitere gæster fra den danske musikbranche med en interesse i at opdage nye talenter.

De to dages Way Up North Festival følges op i maj og september med en præsentation af udvalgte bands på vores scene på Danmarks største musikbranche begivenhed, Spot Festival i Aarhus og andre branchefestivaler i Europa og Skandinavien,så som Viva Sounds (Sverige), Sørveiv (Norge)

Artisterne, der udvælges til at spille på branche-festivaler, vil få tilbudt et coachingforløb af Studenterhuset og KORMA. Forløbet vil der vil bestå af workshops/talks og individuel coaching, der kan hjælpe det musikalske projekt videre, samt klæde jer på til optrædener på nogle af Europas vigtigste udstillingsvinduer.