Way Up North 2022

23.09.22 - 24.09.22 Start: 18:00

Way Up North Festival har siden den første festival i 2005 været en samlende begivenhed, som præsenterede det bedste af den nordjyske musik. Vi har igennem årene holdt fast i idéen med, i løbet af foråret, at præsentere 20-30 udvalgt bands/artister og samtidig invitere gæster fra den danske musikbranche, med en interesse i at opdage nye talenter.

Vi er alle ramt af påvirkningen fra corona — ikke mindst kulturen. Vi har derfor besluttet at flytte dette års udgave af Way Up North festival. Med udsigten til at kunne blive nødt til at aflyse festivalen for tredje gang, eller gennemføre i et format med begrænsninger har gjort det til et åbenlyst valg. Vi ved at det er en vigtig begivenhed for de lokale bands og musikere, og vi vil være sikre på at kunne gennemføre med plads til både musikere og publikum.

Derfor er de nye festivaldatoer 23.-24. september 2022.

Ny tilmeldingsfrist

Med de nye festivaldatoer, skubbes fristen samtidig for ansøgninger. Så er du, dit band, din ven, din kæreste eller noget helt femte interesseret i at spille til næste udgave af Way Up North, kan man fortsat nå at sende en ansøgning.

Send en e-mail til booking@studenterhuset.dk med et link til en side, hvor musikken kan lyttes til. Som udgangspunkt foretrækkes minimum tre numre — og dertil en kort beskrivelse af projektet. For at komme i betragtning skal man være solist eller band bosiddende i Nordjylland.

Den nye ansøgningsfrist er 1. august 2022.

Med venlig hilsen Studenterhuset & bookinggruppen Way Up North / Studenterhuset

Information vedr. billetter og des lige følger efter ansøgningsprocessen.