Vinterjazz: Svaneborg Kardyb

15.02.20 - Koncerten er afviklet Kr. 50 inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

Studenterhuset er glade for at kunne præsentere 2019's danske jazz komponister Svaneborg Kardyb

Koncerten er en del af Vinterjazz


Entré 50 kr.- (+1 : Medbring én gæst gratis ved fremvisning af gyldigt studiekort) Døre 20.30 Koncertstart 21.00


Vinder af Danish Music Awards Jazz 2019 for Årets Nye Danske Jazznavn og Årets Danske Jazzkomponist. De to århusianske musikeres debutalbum "Knob" udkoms d. 15. marts 2019 og er nytænkende dansk jazz spillet på trommer, synthesizer og Würlitzer elklaver.

Det er minimalistisk musik med luftigt, sfærisk udtryk, hvor elektronisk og akustisk lyd forenes, og hvor fængende melodier møder nordiske stemninger. Det er som at snuble ned ad bjerget Zen, få en ganerenser midt i menuen og opleve rastløshed blive tøjlet og ende beroligende.

Duoen vandt i april JazzDanmarks landsdækkende konkurrence for unge jazzmusikere - Jazzkonkurrencen 2019 og deres debutalbum, Knob blev ugens album på P8 JAZZ - DR.

"Svanborg Kardyb leverer smukke melodier, organiske overgange med en elektronisk vibe og en afdæmpet coolness. De præsenterer os modigt for en minimaliske med et klart kunstnerisk overskud med et fantastisk og organisk groove og sammenspil, som var både elastisk og dynamisk." - Jazzkonkurrence Juryen: Kat Jarby, Mikkel Grevsen, Makiko Hirabayashi.