Vinterjazz: Smag På Dig Selv & Kemaca Kinetic på El Mundo

22.02.23 80,- inkl. gebyr Start: 20:00

Med de to trioer Smag På Dig Selv og Kemeca Kinetics energiske og eksplosive udtryk, inviterer Jazz9Tus & Studenterhuset Aalborg til en aften med afsæt i jazzens yderpunkter, på baren El Mundo i Jomfru Ane Gade

Smag På Dig Selv: Har du nogensinde overvejet, hvordan et mash-up af din yndlings techno DJ, din fars jazzhelte og din lillebrors black-metal-favoritter vil lyde? Den københavnske jazz/punk-trio Smag På Dig Selv er måske svaret. Siden 2018 har SPDS med sit primale set-up udforsket instrumental eufori og hidkaldt de bramfri og dansable kræfter, der opstår, når saxofoner og trommer smelter sammen i genrenedbrydende vildskab. Med poetiske indslag og industrielle rekvisitter, sætter de gang i festen på tværs af generationer.

Kemaca Kinetic: Mød powertrioen Kemaca Kinetic til et elektrificerende og kraftfuldt show! Denne ompromisløse danske trio byder på et unikt repertoire mellem jazz og groove, med hypnotiske rytmer og fortryllende melodier.

Kemaca Kinetic består af to unge vidundere fra den danske jazzscene: hiphop-trommemaskinen Matias Fischer og guitarfænomenet Casper Hejlesen, der arbejder sammen med den etablerede komponist og bassist Kenneth Dahl Knudsen. Kemaca Kinetic optrådte første gang offentligt ved en virtuel koncert på Blue Note Beijing i april 2021, og har siden udgivet tre singler og spillet over 20 koncerter i Danmark, Litauen, Tyskland og Frankrig.

Line-up: Smag På Dig Selv: Albert Holberg