VILMA

21.04.23 130,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

GLÆD DIG TIL AT OPLEVE VILMA PÅ STUDENTERHUSET DEN 21. APRIL!

VILMA laver dansksproget, nærværende popmusik med afsæt i kærligheden til sin opvækst og hjemstavn i det vestjyske. Hun favner både magien, det simple og det komplekse i de relationer, hvor følelser ikke er noget man italesætter, men hvor kærligheden alligevel ikke er til at tage fejl af. Hun tester sin indre følelsesforskrækkede ærkejyde, trodser sin angst og udfordrer den ironiske afstand mange har til egne og andres følelser, når de faktisk fortæller noget, der er vigtigt for dem.

VILMAs debutalbum ’Kærlighedserklæringer’, som er produceret i samarbejdet med Morten Frost, Markus Artved (Lukas Graham, Patrick Dorgan) og Ole B. Meyer (Pauline, JUNG), udgives d. 21. april 2023 med tre forudgående udgivelser.

Det seneste år har VILMA markeret sig som liveartist og har spillet support for Mads Langer, Carl Emil Petersen, Signe Svendsen og senest på Annika Aakjærs forårstourné. For publikum er VILMA med sit nærvær og sine relaterbare historier, blevet en stemme for dem, der har svært ved at sætte ord på de mest banale, men højst betydningsfulde følelser.

VILMAs debutalbum udkommer også i en selvdesignet vinyludgave med små historier og tegninger til hver kærlighedserklæring. Op til udgivelsen kan man opleve VILMA live og se hende vise hvorfor der er plads til hendes kærlighedserklæringer på den danske musikscene.