URO [UDSOLGT]

08.11.24 Genre: Pop 180,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

Glæd dig til at opleve URO på Studenterhuset! (UDSOLGT)

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

Fremadstormende Jeppe Kronback, der går under kunstnernavnet URO, er en ung, selvgjort sangskriver og producer fra de Københavnske forstæder.

Den 25. april spiller URO for et komplet udsolgt Store VEGA. De seneste par år har URO formået at bryde igennem med sin ærlige og sjælfulde urbane popmusik, der fortæller hjerteskærende sande historier fra hans fortid, men som også kigger ud mod en lys fremtid. Især de reflekterende og raffinerede tekster, gør URO til noget helt særligt. URO kickstartede sin karriere tilbage i 2020 med EP’en ’I storslået kinddans, med livet som indsats’, hvor man bl.a. kan finde hitsinglen ”Når Jeg Blir Til Jord”. Sidstnævnte sang blev P3’s Uundgåelige i 2020 og har over 4 millioner streams. Senest har haft stor succes med singlerne ‘Godthåbsvej’ og ’Føles Godt’, der gæstes af Mekdes på vokal.

URO er, med sine reflekterede og raffinerede tekster, klar til at invitere publikum med på en rejse. Han er en historiefortæller, der skaber musik, som sætter uvante vendinger, ørehængende melodier og flow i højsædet.

Med URO's nye album 'Allerhelst Vil Vi elskes' er URO nu klar til at tage på tour i efteråret 2024.