Ukraine Rocks: Obrij + Kasu Weri + Risin Sabotage

18.05.23 Genre: Rock 100,- inkl. gebyr. Start: 20:00 Døre: 19:30 Store sal

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

Kom med til et brag af en ukrainsk fest, når nogle af de mest lovende bands fra den pulserende ukrainske rockscene kommer til Danmark.

På touren UKRAINE ROCKS turnerer seks bands landet rundt for at introducere folket til ukrainske guitarriffs og trommesoloer. De fleste bands har tidligere spillet shows rundt omkring i Europa, men det er første gang, vi i Danmark får chancen for at opleve dem.

De udvalgte bands repræsenterer Ukraine på bedste vis; de leverer fantastiske musikalske oplevelser. Derudover er det et rockshow, som er vigtigere end nogensinde før.

De fleste af musikerne har oplevet krigen tæt på. Mange har familie i de ramte områder. Nogle bor der selv. Og andre er med i forsvaret af Kyiv. Når de kommer til Danmark er det for at vise Ukraines farver og kæmpe på den måde, de kan bedst. Nemlig med musikken.

I nogle timer samles vi i det frirum, som kun musikken kan tilbyde. Vi ser en anden side af Ukraine – og endelig er koncerten med til at støtte Ukraine både symbolsk og økonomisk.

De bands, du kan opleve på Studenterhuset er:

Obrij

OBRIJ blev dannet i byen Uzhhorod i 2013. De mikser europæisk dødsmetal, doom metal og hardcore. I deres ni år som band har de blandt andet udgivet to EP’er, flere splitalbums, singler og musikvideoer. Bandet har også spillet masser af koncerter i Ukraine.

Kasu Weri

Kasu Weri er et stoner/sludge metal-band fra Kiyv. De blev dannet i 2008, og navnet er papuansk og betyder ‘hornet hoved’, som gav navn til kasauerfuglen.

Risin Sabotage

”Det er bedre at høre os live en enkelt gang end at høre vores plade 10 gange.” Sådan siger Risin Sabotage, der mener, at musikken er en del af deres sjæl. Bandet spiller stoner/dessert rock, og de sidste to år har de arbejdet på et nyt album, som desværre er blevet forsinket på grund af urolighederne. Der er stor kontrast mellem bandets dagligdag før krigen og nu. I 2017 spillede de blandt andet hele 68 koncerter og deltog i Soundart Fest.