Ukraine Rocks: Esquizet og Love'n'Joy

18.05.23 - Koncerten er afviklet Genre: Rock,Indie 100,- inkl. gebyr. Start: 20:00 Døre: 19:30 Store sal

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

Kom med til et brag af en ukrainsk fest, når nogle af de mest lovende bands fra den pulserende ukrainske rockscene kommer til Danmark.

På touren UKRAINE ROCKS turnerer seks bands landet rundt for at introducere folket til ukrainske guitarriffs og trommesoloer. De fleste bands har tidligere spillet shows rundt omkring i Europa, men det er første gang, vi i Danmark får chancen for at opleve dem.

De udvalgte bands repræsenterer Ukraine på bedste vis; de leverer fantastiske musikalske oplevelser. Derudover er det et rockshow, som er vigtigere end nogensinde før.

De fleste af musikerne har oplevet krigen tæt på. Mange har familie i de ramte områder. Nogle bor der selv. Og andre er med i forsvaret af Kyiv. Når de kommer til Danmark er det for at vise Ukraines farver og kæmpe på den måde, de kan bedst. Nemlig med musikken.

I nogle timer samles vi i det frirum, som kun musikken kan tilbyde. Vi ser en anden side af Ukraine – og endelig er koncerten med til at støtte Ukraine både symbolsk og økonomisk.

De to bands du kan opleve er Esquizet og Love'n'Joy.

Esquizet Vores band blev dannet i 2013 i Kyiv, Ukraine af to barndomsvenner. Vores musik er en blanding af psykedelisk rock, alternativ rock og neo-psykedelia. Vi finder inspiration i vores liv og alle de ekstraordinære øjeblikke, der fylder i vores tanker. Vi stræber efter at skabe en unik lyd, der afspejler vores individuelle oplevelser og perspektiver.

Vores musik kendetegnes ved sin trippede, drømmende og æteriske kvalitet, støjende guitarer og aggressive, men samtidig melodiske, kvindelige vokaler. Vi eksperimenterer med rytme, form og elektroniske lydeffekter. Vi brænder for at skabe musik, der både vækker eftertanke og følelsesmæssig resonans. Indtil nu har vi udgivet 2 EP'er og 1 LP. Vores seneste album "Trivial Trivia" blev udgivet i 2019 og har fået kritisk anerkendelse. Vi arbejder i øjeblikket på ny musik og er spændte på at dele det med publikum over hele verden.

Love'n'Joy Love'n'Joy - er et af de mest succesfulde ukrainske indie-rockbands med international anerkendelse. Efter at have spillet utallige koncerter over hele Europa, herunder festivaler som Reeperbahn og Eurosonic Noorderslag, har de også delt scenen med bands som Kikagaku Moyo, Boogarins, The Shivas og Petrol Girls.

Love'n'Joys lyd er påvirket af britisk pop, 60'ernes og 70'ernes psykedelia samt elementer af indie rock. Deres lyd er præget af tunge guitarer, der giver den en mere ru kant, og de stærke, moderne tekster afspejler ånden i en ny, genopblomstret ukrainsk kultur.

Siden maj 2022 har bandet været på turné for at indsamle penge til deres kampagne "Musicians Defend Ukraine". De har spillet over 70 koncerter i hele Europa og vil også turnere i Storbritannien, Canada og USA i 2023 samt udvide deres rækkevidde i Europa.