Uffe Lorenzen & Lydsyn

27.02.21 Kr. 175 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

Studenterhuset er stolte af at præsentere Danmarks ukronede konge af syrerocken, Uffe Lorenzen, og hans nye backingband Lydsyn!

——————————————— Entré: 175 kroner inkl. gebyr (+1, tag en gæst med gratis ved fremvisning af studiekort — medmindre koncerten bliver udsolgt) Døre: 19:30 Koncertstart: 20:00 ———————————————

Uffe Lorenzen & LydSyn annoncerer dansk forårsturné.

Danmarks ukronede syrerock-konge Uffe Lorenzen udgav den forgangne september sin tredje soloplade ‘Magisk Realisme’ til generel begejstring hos publikum og kritikere i kongeriget og hinsides. Efter udgivelsen gav han en stribe pandemi-regulerede solo-koncerter, senest på et udsolgt Bremen Teater i København. Nu har Lorenzen i mellemtiden samlet sig en god, gammeldags rock-trio under navnet LydSyn, som udover ham selv inkluderer musikerens gamle venner Palle Demant på bas og Jens Eyde på trommer. Under en nedlukket sommer i det satans år 2020 stod kedsomheden i fuldt flor og afsavnet for rocken voksede med. De tre stak hovederne sammen og tændte op, og formationen gav efterhånden mening i en sådan grad, at LydSyn nu kan annoncere en forårsturné på ti koncerter i hele landet. Med sig tager de et udpluk af Lorenzens bagkatalog med behændig vægt på det seneste, relativt rockede soloalbum, men også materiale fra ældre skiver i eget navn og ikke mindst gamle Spids Nøgenhat-sange - alt sammen i et energisk, rå-swingende old school rock n’ roll trio-format.