UDSAT — Cloudwalk - Looming Large release

08.04.20 - Koncerten er afviklet Start: 21:00 Døre: 20:30

OBS! Denne koncert er desværre udsat.

Billetsalget til dette arrangement er midlertidigt stoppet efter regeringens anvisninger om COVID-19. Nærmere information til vil følge.

Som følge af statsministeriets opfordring omkring coronavirus/COVID19 og forbuddet mod at holde åbent i kulturinstitutioner og værtshuse, så er Studenterhuset lukket til og med d. 29 marts. Dette påvirker derfor alle koncerter/events i denne periode.

Vi kan derfor ikke gennemføre koncerten som planlagt. Vi håber på jeres tålmodighed, og vi forsøger naturligvis at finde nye datoer til alle koncerter, så vi ikke skal aflyse. Hvis man har købt billet til koncerten, vil man få yderligere information på mail. Ellers følg med på vores side.

Med venlig hilsen Studenterhuset

Vi er stolte over at kunne præsentere vores debut-EP, Looming Large, som blev indspillet i slutningen af sidste år i samarbejde med Sebastian Wolff (Kellermensch) Så stolte at vi d. 8. april fejrer udgivelsen med en koncert på Studenterhuset i Aalborg.

Vi håber, at I vil komme og fejre udgivelsen med os. På dagen er det muligt at købe pladen på vinyl, merch og derudover vil der blive serveret vores helt egen Cloudwalk Pils☁️☁️☁️.

Vi glæder os til at se jer!