Tue West

17.05.24 Genre: Indie 160,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

Tue West & band indtager Studenterhuset den 17. maj!

DU BEHØVER IKKE VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

"Et varieret og velkendt bagkatalog ligger som fundament til denne oplevelse i musikalsk nærvær. Sangene, stemmen og de poetiske tekster, krydret med et velspillende band, der altid søger mod nye musikalske horisonter."

Tue West er singer/songwriter og multiinstrumentalist og har gennem årene tilføjet en unik guitarlyd, som fra en svunden tid, til sit univers. Stadig er der små øer af virtuost klaver, historiefortællinger, humor, uforudsigelighed og dybde.

Ny musik er altid på vej fra sangskriveren, der igennem 20 år har udgivet 9 studiealbums, en EP og dusinvis af singler. Han har modtaget en Grammy, P3's talentpris, Statens kunstpris for rytmisk musik og en lang række nomineringer, blandt meget andet. I 2023 har Tue West over 1 million årlige streams på Spotify og mere end 55.000 månedlige lyttere, og nye lyttere finder kontinuerligt vej til hans musik.

Genren er åben, men kan bl.a. defineres som singer/songwriter eller folk/pop/fortæller, og sangene er stadig primært på dansk, mens engelsksprogede sange også er begyndt at sætte sit præg på repertoiret. Gennem årene har udgivelserne været varierede, og det er svært at finde musikere, han kan sammenlignes med. Han opholder sig så at sige på sin egen musikalske platform, samtidig med at han stadig er en bestanddel af 00'ernes store generation af dansksprogede sangskrivere.

Nærværende, poetiske og aktuelle sange om livet er et fast omdrejningspunkt, mens den improviserede tilgang er en stor del af musikerens dna. Nu med et dynamisk setup med guitaren og pedalerne i fokus og dermed en ekstra bredde i lyd og atmosfære, der går hånd i hånd med det traditionelle håndværk som sangskriver og fortæller.

  • Vokal, Guitar, Klaver mm.: Tue West
  • Bas, Saxofon, Vokal mm. : Albert Raft
  • Trommer mm. : Troels Drasbech