Tøjbazar

02.10.22 - Koncerten er afviklet - 02.10.22 Start: 11:00 Døre: 11:00

Kom til Tøjbazar på Studenterhuset d. 2. oktober!

Nu har du muligheden for at få ryddet ud i gemmerne og få solgt alt det tøj, sko og accessories, som trænger til et nyt liv og kærlighed hos en ny ejer!

”Hvor får jeg mulighed for dette?”, tænker du måske. På Studenterhuset selvfølgelig! Vi afholder tøjbazar den 2. oktober fra kl. 11 til kl. 15, og du kan være med! Om du trænger til at få lidt ekstra penge på lommen, eller er i humør til at bruge de småpenge du alligevel har gemt i køkkenskuffen alt for længe. Det bliver en dag fyldt med en masse gode køb og salg, hyggelig stemning og caféen er selvfølgelig åben for salg af både øl, kaffe, te, sodavand, snacks og andet, der kan gøre dagen lige det hyggeligere.

Skulle du være interesseret i at leje en stand på dagen, kan det gøres fra 50 kr. hvis du kan fremvise gyldigt studiekort. Alt du skal gøre er at sende en mail til dive@studenterhuset.dk, hvor du blot skal udfylde og vedhæfte vores skabelon.

Praktisk info:

Prisen pr. meter for studerende:

  • 1 meter – 50,- kr
  • 2 meter – 100,- kr

Prisen pr. meter for ikke-studerende:

  • 1 meter – 75,- kr
  • 2 meter – 150,- kr

Der kan ikke vælges en standplads på forhånd, da denne bliver tildelt i døren, når du oplyser dit navn. Her er det muligt at få udleveret et bord til dine salgsitems. Ønsker man at hænge sit tøj på tøjstativ medbringes dette, samt bøjler, selv.

Opsætningen foregår fra kl. 9:30-11:00 og oprydning fra kl. 15:00-16:00 Der må ikke medbringes egne drikkevarer.

Skabelon til mail (Der er mulighed for at vedhæfte billeder af sine items som led i promovering af eventet)

  • Emne: Tøjbazar
  • Navn:
  • Antal meter ønsket til stand:

Vi glæder os til at se dig!