TIU

22.09.21 Kr. 50 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

Vi er særdeles glade for at præsentere TIU!

—————————————— Døre: 19.30 Koncertstart: 20.00 Entré: 50,00 kr. (inkl. gebyr) ——————————————

TIU er et prisbelønnet singer/songwriter band fra Nuuk, Grønland. Sangeren Pernille Kreutmann og guitaristen Ivik Larsen udgav i 2017 deres debutalbum ”Nuunneq”, som fik dem tildelt både Årets Pris til KODA Awards og en guldplade. I 2019 fik de en fast bassist ved navn Alfred "Creature" Hansen, som fuldender gruppen med sin farverige udstråling. Med Pernilles unikke stemme der skinner igennem, smukt akkompagneret af guitaristens detaljerede fingerspil og bassistens følsomme udtryk, går alt op i en højere enhed. Deres sange er livsbekræftende og stemningsfulde, og musikken rummer alt fra kærlighed og glæde til dyster melankoli.

TIU er ikke mindst fremragende på scenen, hvor de er blevet storrost for deres talrige optrædener i både Grønland og Danmark. Bandets intense indlevelse i musikken, formår at røre publikum til tårer ved hver eneste koncert, og Pernilles livlige charme spreder smil og latter når hun præsenterer sangene.

TIU er igang med at lave nye sange og skal efter planen ind i studiet for at indspille og udgive deres næste album i starten af 2022.