The Love Coffin + Narcosatánicos

29.11.19 - Koncerten er afviklet Kr. 50 inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

Studenterhuset Aalborg er stolte af at præsentere to af de mest spændende alternative rocknavne Danmark har at byde på i form af The Love Coffin og Narcosatánicos.

The Love Coffin:

The Love Coffin fra København er et band, der giver dansk rockmusik bid og vildskab. Det beviste de ikke mindst med debutalbummet Cloudlands fra sidste år, der demonstrerede bandets bidske lyd i sit hidtil fineste destillat, hvor veldrejede pop hooks bliver begravet i en hvirvelvind af guitarer, der smyger sig om lytteren. Albummet blev flot modtaget i pressen, hvor bl.a. Politiken, Jyllands-Posten, Undertoner og Fyens Stiftstidende var ude med 5 stjerner i deres anmeldelser.

The Love Coffin kender deres rockhistorie og har skabt en unik lyd, der er både dragende og intens. De har ry for at være et forrygende live band, og det er ikke mindst takket være forsangeren Jonatan K. Magnussen, der har en vild udstråling på scenen og et blik, man brænder sig på.

Koncerten vil bestå af det bedste materiale fra de tidligere udgivelser samt nye singler der udgives til efteråret, og sange fra deres kommende album, der er på gaden i foråret 2020.

Take Good Care Of Me: https://www.youtube.com/watch?v=R7AeoD-KUEY

+

Narcosatánicos:

NARCOSATÁNICOS er en Aarhusiansk septet. Gruppens eklektiske udtryk drager på alt fra støjrock og protopunk til freejazz, powerelectronics og afrobeat, med dyrkelsen af kakofoni, tyngde og intensitet som eneste konstant. Bandet har de seneste år etableret sig i både ind- og udland som en unik og overvældende liveoplevelse, imens deres to fuldlængdeudgivelser er blevet mødt med stor ros af internationale og danske kritikere.

https://narcosatanicos.bandcamp.com/