The Entrepreneurs (+Artist Talk)

10.12.20 Support: Modest Kr. 130 inkl. gebyr Start: 19:30 Døre: 19:00 Store sal

Bemærk ny dato!

Storladen lyd, potente forvrængninger og støjrock i æstetisk stærke variationer - The Entrepreneurs’ eksplosive rockshow er tilbage på Studenterhuset!


Entré: 130 kroner Døre: 19:00 Artist Talk: 19:30 Koncertstart: 20.00


The Entrepreneurs vender tilbage til Danmark i 2020 efter koncerter i bl.a. Tyskland og England henover 2019 for at spille intense koncerter for deres danske publikum. Med sig har de nye lyde og energi, som bandet passioneret har arbejdet på til det, der bliver den kommende plade. Deres eksperimentelle og energiske lydunivers er grundessensen i bandets sangskrivning, der efter endnu et års udforskning har bragt nye sange med sig. The Entrepreneurs nyder et ry som et fremstormende og erfarent liveband, der ikke er bange for at udfordre deres koncertgængere.

“Vi glæder os vildt meget til at komme ud og besøge nogle af vores absolutte yndlingsvenues i Danmark. Vi har befundet os i studiet og øvelokalet længe nu og trænger til at komme ud og møde alle vores fantastiske musik-fans igen” fortæller bassist Anders Hvass Med udgivelsen af deres debut-EP, Tony Rominger, i 2016 manifesterede forsanger og guitarist Mathias Bertelsen, bassist Anders Hvass og trommeslager Jonas Wetterslev sig som et af Danmarks bedste live-bands. I februar 2019 udgav bandet deres debutalbum via det velansete independent-selskab Tambourhinoceros, der fik stor ros med på vejen fra danske såvel som engelske medier og anmeldere. Debutalbummet Noise&Romance er en udforskning og rejse i nogle af rockens mest toneangivende subgenre som punk, grunge og post-rock, der ikke kun fik god medvind hos de danske rockentusiaster, men også skubbede bandet afsted ud til udenlandske fans.

Efter en omfattende turné i kølvandet på albummet opnåede trioen hurtigt et rygte som et af de mere prominente livebands i Danmark med deres æstetiske rige og eksperimenterende koncerter, der bragte dem fra SPOT til bl.a. Reeperbahn Festival i Hamborg og legendariske spillesteder i London. I en rejse fra deres EP henover debuten vil The Entrepreneurs lande sikkert i deres nye kompositioner og bringe det med, rub og stub, til forårets annoncerede koncerter.