The Courettes

12.10.24 Support: Chavs Genre: Rock 125,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

THE COURETTES, den eksplosive duo har taget publikum med storm verden over. Nu rammer ”The hardest working band in showbiz” hjemmebanen.

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENE FOR AT KØBE BILLET

Som nyskabende arvtagere af Phil Spectors berygtede og elskede ”Wall Of Sound”, har The Courettes sparket døren ind til et internationalt eventyr. Deres albums har høstet stjerner og anmelderroser fra nogle af verdens største, toneangivende musikmedier, som amerikanske Rolling Stone, CLASH Magazine og MOJO, alt imens, publikum har forelsket sig i den altid eksplosive live-duo på spillesteder verden over. Med 142 koncerter på verdensplan - bare i 2023 - er det ikke helt tilfældigt, at The Courettes er blevet kendt som ”The hardest working band in showbiz”.

”Når vi ikke er i studiet, er vi på landevejen – og helst non-stop,” fortæller den brasilianske sangerinde og guitarist, Flavia Couri. ”Vi ser os selv som borgere af verden. Men, at vi endelig skal på lige netop den her tour, føles for os, som at vende hjem.” De mødte hinanden i 2013, hvor de begge var på tour i Sydamerika, og skæbnen ville, at Flavia fløj med den danske trommeslager og sanger, Martin Couri, til Danmark. Her blev The Courettes en realitet, sammen byggede de et af Skandinaviens mest gennemførte vintage lydstudier og stiftede, ikke mindst, familie.

”Vi lever og ånder for vores musik. Dagen efter, jeg havde født vores søn, stod jeg på scenen – det var et virkelig rørende øjeblik. Han er syv år nu og er også begyndt at tage med rundt og, vi elsker, når han joiner os med en tamburin,” fortæller Flavia.

The Courettes’ seneste album, ’Back in Mono’, blev en milepæl for Flavia og Martin. Med specialdesignede ekko-rum, lykkedes det dem, i samspil med den japanske mixer og Wall Of Sound-aficionado, Seiki Sato, og Søren Christensen fra danske The Blue Van som producer, at genskabe den ikoniske Spector-teknik. Men albummet blev også et filosofisk vendepunkt med tekster om kærlighed, liv og død, som både Flavia og Martin oplevede på én og samme tid, da de begge mistede deres fædre under COVID-19 lockdown. ’Back in Mono’ blev modtaget med fantastiske anmeldelser, bl.a. i de største magasiner som MOJO (UK), Rolling Stone (USA) og Gaffa (DK).

Nu er The Courettes tilbage i deres egne StarrSound Studios for at producere deres femte studioalbum, som bliver udgivet i efteråret 2024 på Damaged Goods Records.