SULKA

16.02.23 Support: HUMMERDRENG 120,- inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

SULKA - DEN STORE TUR TOUR

SULKA er rapper mere end noget andet. Med et stålsat fokus på teknisk raffineret tekstskrivning og et ubesværet, legende flow, formår hun at sætte spørgsmålstegn ved standarden for de allerede etablerede rap-giganter.

SULKA kom ind fra siden på den danske rapscene og spiste den til morgenmad. Hendes debutalbum Epoker, produceret og udgivet af Tue Track, er et de bedste danske rap-album i nyere tid. Selvom SULKAs tunge og selvsikre stemmeføring lægger direkte op til klassisk ’her kommer jeg’-rap, kan hun såvel som at uddele verbale lussinger, ligeledes invitere lytteren dybere ind i de mere sårbare emner. Tonelejet svinger fra det smukke til det benhårde, og man er som lytter ikke i tvivl om, at man er i møde med en form for autodidakt musikalitet og intuitiv sangskrivning.

Talent man ikke kan lære via andet end at leve livet.

HUMMERDRENG, som står for support, er en rapper og producer fra Hjørring som elsker at blaste højtalere og få dit hjerte til at pumpe. Personen bag projektet er Martin Nielsen som laver hiphop om balancen mellem maskulinitet og femininitet, opvækst og hvordan man er nødt til at udfordre, udforske og stå op for sig selv. Musikken er et energisk outlet til at bekæmpe eksterne og interne udfordringer der forekommer i dagligdagen. Hummerdreng bruger musikken til at sætte kog i den maskuline rapkultur og udfordre hiphoppens normer med energiske, flamboyante og overdrevet performances.