SUBHIVE ⬡ AALBORG

02.06.23 - Koncerten er afviklet - 03.06.23 Genre: Elektronisk 70,- inkl. gebyr (50,- med studierabat) Start: 20:00 Store sal

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT DELTAGE

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

SUBHIVE ⬡ AALBORG - Drum & Bass, Dubstep, Trap

Køb dine billetter i god tid og spar op til 50 %!

SUBHIVE er tilbage i Aalborg med en enestående atmosfære - drevet af utrolig musik, visuals, lasere og lys 🔥 En hel nat rave med Drum & Bass, Dubstep og mere hårdtslående basmusik! Gør dig klar til et stablet lineup af lokale og nationale bass-dealere til den anden SUBHIVE-udgave i 2023!

Tjek den seneste aftermovie for at se, hvad det hele handler om 👀 https://fb.watch/go4FX8ZlPu/

⚡ LINEUP ⚡

Kasger B2B MELURAN LazyKid O.V. Farley³ Delff Souza B2B Re-Mentalized Visuals: Sundr+KSGR

⚡ BILLETTER ⚡

🎟️ Presale på https://tikkio.com/tickets/38087-subhive-14

  • Student Ticket= 50 DKK
  • Standard billet = 70 DKK

🚪 Dør:

  • før kl. 22:00 = 80 DKK
  • efter kl. 22:00 = 100 DKK

⚡ GENEREL INFO ⚡

⏰ 20:00 - 02:00 🏠 Sted: Studenterhuset, Aalborg 🔊 Pre-party Playlist: https://spoti.fi/2OKEssv

⚡ ARTISTS ⚡

► Kasger https://soundcloud.com/kaspergerlif Kasger er en kendt SUBHIVE drum and bass-kunstner med millioner af afspilninger på streamingsider og kendt for sin mixserie Liquid & Beyond og Twitch-livesessions. Kasger gør også store fremskridt på den internationale scene med udgivelser og støtte fra labels som NCS, High Tea Music, Liquicity og mange flere.

► MELURAN https://soundcloud.com/meluran MELURAN er en dynamisk kunstner, der har spillet Dubstep og Drum n Bass i mange år. Han har opbygget et ry som en alsidig DJ, der blander det bedste fra begge genrer for at skabe en uforglemmelig lyd. Uanset om du er fan af begge genrer eller blot er på udkig efter en aften med høj energi, sjov og spænding, er MELURAN sikker på at levere varen og vil få dig til at danse hele natten lang!

►Lazykid https://soundcloud.com/lazykidmusicc Lazykid er klar til at bringe noget beskidt trap og dubstep til SUBHIVE-scenen. Det er to år siden, han sidst spillede på SUBHIVE, og han glæder sig meget til at rive den op igen.