STATISK

04.03.23 Support: USSEL 150,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

STATISK - Leve Af Drømme Tour 2023

STATISK

STATISK er en dynamisk duo fra Odense bestående af Mathias Ranch Skov og August Kulmann Halle. En duo, der med deres første EP markerer starten på en rejse, hvor lyrik og produktion står i stærk synergi, og hvor ungdommens rus flyder ud af hver en strofe, og hver en node.

Statisk udgav i 2021 deres Debut EP ”Statisk”, som havde singler som ”Højhus” og ”Tiden Går I Stå”. Førstnævnte var Ugens Uundgåelige på P3, og bandet både spillede og var nomineret til P3 Guld i 2021. Bandet har efterfølgende udgivet singler som ”Optur” og nyeste ”Leve Af Drømme”. Bandet udgiver mere musik inden ”Leve Af Drømme”. Touren starter i 2023.

USSEL

Bag USSEL står den sønderborgensiske multikunstner Emil Mercedes Baadsgaard, der, siden sin debutsingle 'bli nu her' i 2020, har udgivet to ep’er og en række singler; Først som spæd artist i det københavnske musikkollektiv Nembus Music (Marcus.wav, Dwonji, SLWMO), siden på det fremadstormende musikselskab 100Blaa og med en pladekontrakt hos Sony Danmark. Senest har USSEL vundet DR’s Karrierekanonen 2022.

Som live act stikker USSEL i mange retninger; der alterneres frit mellem rocket energi, poppet længsel og punket fandenivoldskhed. Om USSEL’s koncert på Uhørt Festival skrev Soundvenue; “[...] hvis vi skal sammenligne USSEL med kunstnere i samme genre, så minder han mig om typer som Emil Kruse, KIDD og Papa Erotic fra FRAADS. Typer, der ved, de er lækkerbidskener, og som i deres bedste momenter oser så meget af overskud, at det er umuligt at føle sig uenig.”