Slamfrø Poetry Slam - DM-Kval #2

14.05.21 - Koncerten er afviklet kr. 40 inkl. gebyr Start: 19:00 Døre: 18:30

Nu sker det! Vi er endelig tilbage med poetry slam på Studenterhuset, og vi har glædet os så afsindigt meget til at lade poesien, øllet og glæden fylde salen igen! Vi skal langt om længe have fundet Aalborgs 2. poet, der skal til Danmarksmesterskaber i poetry slam i Aarhus. Vi har begrænset plads, så kom gerne i god tid, hvis du vil sikre dig en af dem. OBS: Vi følger naturligvis alle retningslinjer ift. COVID-19. Læs mere herom i bunden af beskrivelsen. Hvornår: 14. maj kl 19.00 (dørene åbner 18.30) Hvor: Studenterhuset Hvor meget: 40 kr. Hvem: Vært: Mark Jensen-Skovgaard Offerlam: TBA Slammers: TBA TBA TBA TBA TBA TBA TBA TBA TBA TBA

Slammers og offerlam kan melde sig til ved at sende en besked på vores facebookside. Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at skrive til os. Det er uanset om det gælder slam-reglerne, coronaregler eller om du bare er i tvivl om, hvad du skal servere for dine gæster. Særlig Covid-19 tiltag: Det er endnu ikke helt klart, hvordan retningslinjerne for den indendørs kultur er endnu. Vi forventer, at det er de samme som i efteråret med mulighed for, at der også skal fremvises gyldigt corona-pas. Vi holder jer selvfølgelig opdateret. For nuværende forventer vi følgende gælder:

  • Når I møder op, vil I få anvist en plads. Vi gør, hvad vi kan for, at grupper, der kommer samlet, kan få mulighed for at sidde sammen.
  • HUSK, at der er krav om mundbind. Du skal have mundbind på, når du står op, men når du har sat dig til rette, kan du tage det af igen så længe du sidder ned.
  • Husk at holde god afstand, og hvis der er kø ved indgangen, så vent venligst på torvet foran Studenterhuset.
  • Baren i salen bliver lukket umiddelbart efter sidste pause kl 21.30, og Studenterhuset lukker, når arrangementet er slut.
  • Vi vil selvfølgelig løbende tilpasse os COVID19 situationen og myndighedernes anbefalinger, og der kan derfor forekomme ændringer i ovenstående. Se mindre