Sista Bossen

20.05.23 - Koncerten er afviklet Support: Æblerov Genre: Rock 75,- inkl. begyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Lille scene 1. sal

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

Glæd dig til eksplosive birthday-party-grunge-punk Sista Bossen live på Studenterhuset!

Sista Bossen er lidt ligesom din yngre søskende, der forsøger at få din opmærksomhed. Det er højt, desperat og mærkeligt, men et sted inderst inde, hvor dit lille mørke hjerte må formodes at være, er der et lille bitte fragment af kærlighed, der klynger sig fast. Det, der startede som skumpunk, udviklede sig til knastrock, som igen voksede til birthday-grunge. Det er simpelthen hurtigt, som en cykeltur ned ad bakke, mens den stadig træder i pedalerne som en sindssyg. Hvis det ikke er hurtigt (hvilket det oftest er), føles det som at ligge nøgen på en Tempur madras.

Alt dette toppes med direkte, upolerede tekster, der enten råbes ud, som hvis man skulle stilne en storm i Øresundshavet, eller hviskes sagte ud som en lærke, der sidder på din skulder. Men hvorfor lytte til en bandtekst fyldt med ødelagte metaforer, når du selv kan opleve det?! De fleste har kunnet lide det indtil videre, bortset fra en eller anden virkelig gnaven hardrocker en gang i Gøteborg. Men han var virkelig gnaven.

Sista Bossen, som kommer fra Malmø, Sverige, blev dannet af fem venner tilbage i 2014, og har indtil videre udgivet to albums og en EP på det svenske pladeselskab Kollektivet Records + det danske pladeselskab Crunchy Frog. Sista Bossen har tidligere spillet shows på bl.a. Roskilde Festival, Loppen, Radar, Northern Winter Beat og SPOT festival, Norwegian Fres Festival samt svenske Plan B, Debaser Strand og Malmöfestivalen. Bandets nyeste dobbelt-EP Ping-Pong er udgivet på Crunchy Frog d. 2. september 2022 og den 28. april 2023.

Support: Æblerov

Lo-fi slacker indie rock!

Æblerne er håndstjålet i 90'ernes Lo-Fi-rock og modnet i 00'ernes skurrende indie, hvor fængende melodier går hånd i hånd med pudsige, skæv indfald og en legende tilgang til musikken.

Æblerov er en trio forankret i den aalborgensiske muld. Med stor inspiration fra bands som Built to Spill, Pavement, Sebadoh og Modest Mouse, har de fundet deres egen kompromisløse stil og lyd, der også trækker tråde til 60'ernes og 70'ernes rock'n'roll og songwriter traditioner.