Seven Sessions — Songwriters Corner

10.07.20 FREE Start: 20:00 Døre: 15:00

Vi er henrykte over at præsentere Seven Sessions! Et nyt fredagskoncept med fantastisk musik og poesi, der løber de næste syv fredage.

I samarbejde med en række særdeles dygtige samarbejdspartnere, præsenterer vi de syv sessions — med kultur, der spænder ganske bredt. Det hele er præsenteret under samme paraply, da vores sessions både skal imødekomme personer med kendskab til det enkelte univers, men ligeledes tiltrække nye interesserede sjæle.

Alle fredagene indledes med hyggelig stemning og særdeles gode priser i baren fra kl. 15.00. Nyd eksempelvis en iskold fadøl (0,5l Royal Pilsner) til små 15 kroner! Alle koncerter starter som udgangspunkt kl. 20.00.

Alle sessions er ganske GRATIS, men vi har fortsat corona-limiteret plads, så kom i god tid, da vi kun kan lukke 70 personer ind.

Er den nye åbne scene for sangskrivere i Nordjylland etableret af den ligeså nyfødte “Nordjyske Songwriters”.

Konceptet er simpelt, værten lægger for med 2 sange, derefter følger den ene skønne sangskriver efter den anden som perler på en snor, i den rækkefølge man har tilmeldt sig. Allerede nu kan I godt glæde jer til at proppen ryger af, for der er fyldt med lækre bobler fra Aalborg & Nordjyllands mousserende musikliv.
Målet er at Songwriters Corner giver indblik i hvor forskellige og skønne sangskrivere er på hver deres vis. Så scenen er netop for dig der skal spille offentligt første gang, dig der har behov for et commitment for at fortsætte skrivningen, de erfarne sangskrivere der nyder duften af savsmuld – og ikke mindst alle jer der elsker at lytte til god, personlig og vedkommende musik og som lytter, støtter og giver sangskriverne lyst til endnu mere kreativitet!