Seven Sessions — Slamfrø Poetry Slam

24.07.20 Free Start: 20:00 Døre: 15:00

Vi er henrykte over at præsentere Seven Sessions! Et nyt fredagskoncept med fantastisk musik og poesi, der løber de næste syv fredage.

I samarbejde med en række særdeles dygtige samarbejdspartnere, præsenterer vi de syv sessions — med kultur, der spænder ganske bredt. Det hele er præsenteret under samme paraply, da vores sessions både skal imødekomme personer med kendskab til det enkelte univers, men ligeledes tiltrække nye interesserede sjæle.

Alle fredagene indledes med hyggelig stemning og særdeles gode priser i baren fra kl. 15.00. Nyd eksempelvis en iskold fadøl (0,5l Royal Pilsner) til små 15 kroner! Alle koncerter starter som udgangspunkt kl. 20.00.

Alle sessions er ganske GRATIS, men vi har fortsat corona-limiteret plads, så kom i god tid, da vi kun kan lukke 70 personer ind.

Studenterhusets Poetry Slam klub 'Slamfrø - Aalborg Poetry Slam' er i disse utraditionelle tider klar med et traditionelt poetry slam, tilsat en enkelt overraskelse eller to, i Caféens hyggelige rammer. Poetry-slam er en konkurrence i talt litteratur, hvor ti poetry-slammere konkurrerer om dommere og publikums gunst. Kom forbi og se dem kæmpe til sidste strofe, og vær med til at bestemme, hvem der vinder.