Seven Sessions — Futura Summer Lounge

07.08.20 FREE Start: 20:00 Døre: 15:00

Vi er henrykte over at præsentere Seven Sessions! Et nyt fredagskoncept med fantastisk musik og poesi, der løber de næste syv fredage.

I samarbejde med en række særdeles dygtige samarbejdspartnere, præsenterer vi de syv sessions — med kultur, der spænder ganske bredt. Det hele er præsenteret under samme paraply, da vores sessions både skal imødekomme personer med kendskab til det enkelte univers, men ligeledes tiltrække nye interesserede sjæle.

Alle fredagene indledes med hyggelig stemning og særdeles gode priser i baren fra kl. 15.00. Nyd eksempelvis en iskold fadøl (0,5l Royal Pilsner) til små 15 kroner! Alle koncerter starter som udgangspunkt kl. 20.00.

Alle sessions er ganske GRATIS, men vi har fortsat corona-limiteret plads, så kom i god tid, da vi kun kan lukke 70 personer ind.

Den sidste session i rækken er Futura. Et koncept som er en del af vores club nights på Studenterhuset — men nu en lidt anderledes version. Der er fokus på lounge og sommerlig afslapning, hvor musikken målrettes en hyggelig elektronisk vibe. Glæd dig til fantastisk musik, kolde øl og drinks samt en (forhåbentlig) god portion sol.

Denne sessions er stærkt ført an af Shio.