Seven Sessions — Begge Ben På Jorden, Live Session

17.07.20 FREE Start: 20:00 Døre: 15:00

Vi er henrykte over at præsentere Seven Sessions! Et nyt fredagskoncept med fantastisk musik og poesi, der løber de næste syv fredage.

I samarbejde med en række særdeles dygtige samarbejdspartnere, præsenterer vi de syv sessions — med kultur, der spænder ganske bredt. Det hele er præsenteret under samme paraply, da vores sessions både skal imødekomme personer med kendskab til det enkelte univers, men ligeledes tiltrække nye interesserede sjæle.

Alle fredagene indledes med hyggelig stemning og særdeles gode priser i baren fra kl. 15.00. Nyd eksempelvis en iskold fadøl (0,5l Royal Pilsner) til små 15 kroner! Alle koncerter starter som udgangspunkt kl. 20.00.

Alle sessions er ganske GRATIS, men vi har fortsat corona-limiteret plads, så kom i god tid, da vi kun kan lukke 70 personer ind.

"Begge Ben På Jorden er en livesession-platform i Aalborg, hvor du har mulighed for at møde lokale artister i øjenhøjde til gratis akustiske intimkoncerter. Kom og vær med til at fremme den lokale musikkultur i hyggelige, stemningsfulde rammer".

Bag Marí gemmer sig den nordjyske singer/songwriter Linda Marí Josefsen. Med sin hjemsøgende vokal og minimalistiske sange med rødder i folk-musikkens verden, er Marí i besiddelse af en naturkraft hvor roen og råstyrken går hånd i hånd. Ved koncerter spiller Marí med Mads Lang (guitar, synth) og Astrid Matthesen (keys, cello)

Efter at have brugt første halvdel af 2019 på at spille koncerter i Skandinavien samt bl.a. et supportjob for Broken Twin, lånte Marí og en gammel forladt herregård i Sallingsund nær Marí’s hjemegn, som udgjorde den ideelle ramme for indspilningen. Med hjælp fra multiinstrumentalist og sangskriver Andreas Westmark samt producer og musiker Simon Mariegaard (Kogekunst) indspillede de 5 sange. Alle numre er skåret helt ind til benet og pakket ind i en organisk lyd, og selvom der er en rød tråd igennem hele albummet, står hvert enkelt nummer meget forskelligt. Sangene kredser sig om ærlige personlige beretninger og tilståelser om det at være et ufuldkomment menneske, der danner sine egne poetiske sandheder.