Rebecca Lou

07.03.20 - Koncerten er afviklet Support: The Florines Kr. 70 inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

Punket rock’n’roll fra en stolt skrålhals som blæser uslebne rockhits ud. Rebecca Lou er klar til at lægge Studenterhuset ned!


Entré 70 kr.- (+1 : Medbring én gæst gratis ved fremvisning af gyldigt studiekort) Døre 20.30 Koncertstart 21.00


2019 har været et begivenhedsrigt år for den danske punk-rock trio Rebecca Lou. Bandets hårdtslående debutalbum ‘Bleed’ er blevet rost til skyerne i både dansk og tysk musikpresse. Singlen ‘No Surrender’ har som noget af det eneste danske rockmusik sparket døren ind til P3 og været i flittig rotation på stationen siden. Desuden indtog de i sommer Roskilde Festival og gjorde det med en sådan energi og indlevelse at Gaffa kvitterede med 6-stjerner og efterfølgende udnævnte koncerten til at være blandt årets bedste. 'én ting er sikkert: den gaspedal, trioen havde trykket i bund ved kampstart, blev på intet tidspunkt sluppet under resten af koncerten' (Gaffa).

Bandets rå, uslebne, punkede rockhits med omkvæd, der sætter sig fast, og forsanger Rebecca L. Armstrong’s tryllebindende vokal har allerede taget Danmark med storm og er ved at åbne grænserne op for udlandseventyr i både Tyskland, Schweiz og England med 6-cifrede streaming-tal på Spotify og en netop afsluttet tour der blandt andet tog dem forbi Reeperbahn Festival og Waves Vienna.

Der er derfor garanteret en oplevelse af de helt særlige når bandet til februar vender tilbage til Danmark med speederen i bund og et liveband i stærkeste kampform.