Ravi Kuma

27.08.20 Kr. 100 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30 Store sal

Den energiske og anmelderroste rap duo Ravi Kuma rammer Studenterhuset Aalborg torsdag den 27. august!


Entré 100 kr.- (+1 : Medbring én gæst gratis ved fremvisning af gyldigt studiekort) Døre 19.30 Koncertstart 20.00


Ravi Kuma kickstartede karrieren i 2019 med en optræden til Gaffa-prisen og som opvarmning til P3 Guld. Kort efter udgav de deres debutalbum, spillede en lang række toneangivende festivaler og udsolgte deres første headliner-koncert på Ideal Bar i København. Nu er Ravi Kuma klar til de fire største byer, hvor de rammer Aalborg, Odense, Aarhus og København. Glæd dig til en energifyldt oplevelse, hvor Ravi Kuma garanterer for en overbevisende liveoplevelse med Sharon Kumaraswamy i front og Aske Knudsen på produktion. Rapduoen kombinerer de rowdy og helt tunge beats med en utrolig charme og nærvær med deres publikum. Det er anmelderne enige om.

Soundvenue kvitterede med 5 stjerner for deres koncert på Roskilde Festival 2019 og skrev følgende: ”…søndag eftermiddag viste producer Aske Knudsen og rapper Sharon Kumaraswamy, at man sagtens kan blæse taget af en åben himmel… da Sharon under ’Staring at My Dick’ gik ned blandet det siddende publikum, hvor hun sprang sit konfettirør og fremviste Ravi Kumas fabelagtige evne til både at opbygge og udløse energi på den helt rigtige måde” Soundvenue.

Til SPOT Festival 2019 leverede de en intens og energifyldt koncert, som Gaffa beskriver således i deres 6-stjernet anmeldelse af koncerten: ”Ravi Kuma er ganske enkelt kommet for at blive. De tilbyder en fest, som ikke fås andre steder end hos dem, og de fremfører deres musik som et kærligt knytnæveslag lige i ansigtet.” Gaffa.

Senest kvitterede Bands of Tomorrow med 4,5 ud af 5 stjerner for deres udsolgte koncert på Ideal Bar i København: ”…jeg blev virkelig ramt af, hvor de skiller sig ud fra resten af den danske musikscene... De har ydmyghed, charme, og en genkendelig lyd. Og med de vigtige tekster bliver attituden alvorlig... Deres liveoptræden er af en anden kaliber, og de udfylder et tomrum på den danske scene – det kan simpelthen ikke blive for rowdy.” Bands of Tomorrow. Ravi Kuma har også opnået airplay på P3, hvor publikum stemte dem direkte ind på en andenplads i Pelle Peters radioprogram P3 Listen, med sangen ’Take Off My Scarf’, fra debutalbummet ’Sub’. Netop ’Sub’ er en blanding af producer Aske Knudsens hårdpumpende elektroniske beats og rapperen Sharon Kumaraswamys energiske og protesterende tekster, hvor gruppen tager aktuelle og tabuiserede emner op ud fra et menneskeligt, personligt og samfundsmæssigt perspektiv.

Ravi Kuma rammer til sensommeren 2020 de fire største byer – Aalborg, Odense, Aarhus og København. Med fest og protest skaber de endnu engang et show, du sent vil glemme.