Prisma

20.09.24 Genre: Indie,Pop 235,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

PRISMA GÆSTER STUDENTERHUSET DEN 20 SEPTEMBER

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

Single-aktuelle PRISMA tager på Danmarks-tour i 2024.

Den danske duo PRISMA, bestående af de talentfulde søstre Sirid og Frida har siden 2021 taget dansk musik med storm med hits som 'I Never Wanted To Meet You' og 'Bangs', samt deres EP 'Inside Out'. Det har ført til imponerende shows i både ind- og udland, samt tildelingen af flere priser – En DMA, en Carl Pris og senest ’Nutidens Unge’-prisen af bandet TV2, som en del af åbningen på SPOT festival 2023.

PRISMA har ikke kun imponeret nationalt, men har også erobret internationale scener, hvor de blandt andet har kunne opleves på toneangivende festivaler som WayOutWest og Dockville, samt til udsolgt headline koncert i Berlin, og en triumf på Eurosonic i Holland. 2024 tegner derfor til at blive endnu et spirende år for PRISMA, der allerede har cementeret deres plads som et af Danmarks mest lovende live acts. Med et imponerende bagkatalog og enestående liveoptrædener er PRISMA klar til at indtage landet med deres unikke lyd og musikalske evner.

I øjeblikket er PRISMA aktuelle med singlen ”Kingdom”. Sangen er en følsom elektroinspireret sang med et storslået, og nærmest fællesskabsorienteret, omkvæd. Linjen ”Take me to your kingdom” danner base for omkvædet, hvor PRISMA overgiver sig til den spirende lyst til at udforske hinanden, og give slip på kontrollen.