Poetry Slam — DM-Kvalifikation #1

12.11.19 - Koncerten er afviklet Kr. 40 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

Året er ved at rinde ud, og det betyder at Danmarksmesterskaberne 2020 er lige om hjørnet. Derfor skal vi hos Slamfrø finde de to slammere der skal repræsentere Aalborg ved DM.

Slammerne har brugt efteråret på at komme i topform og finpudse deres tekster, og den 12. november skal det store slag stå, når vi blænder op for den første af to DM-kvalifikationer.

Så grib din bedste makker og kom ned på Studenterhuset, og vær en del af DK's bedste slampublikum. Du kan også være med til at bestemme, hvem der vinder.

Det eneste du skal huske er dit gode humør, din lyst til at høre ægte ord fra ægte mennesker og måske en lille ting til taberspanden.

Hvad? Slamfrø poetry slam DM-kvalifikation #1 Hvor? Studenterhuset Hvornår?

  1. november kl. 20.00 (Dørene åbnes 19.30) Hvor meget? 40 kr. (Billetter købes i døren. Du kan bruge Dankort, Mobilepay og kontanter)

Vært: Mark Jensen-Skovgaard

Offerlam: Leila Isabella

Slammere: Nikolaj Lind Holm Louise Thisgaard Kaare Olsen Heine Gade Nina Teisen Jesper Nielsen Jens Frantsen Mathias Johansen

Slammere, der ønsker at stille op, kan melde sig til fra nu af! Det gøres ved at sende os en besked lige her på Facebook. Vi har plads til 10 slammere og ét offerlam, og det er først til mølle.

Har du spørgsmål? Tøv ikke så meget som ét sekund med at skrive til os. Vi svarer på alt! Uanset om du har spørgsmål til regler, om du er usikker på hvad der kræves for at være offerlam, eller lige vil vide hvilke krydderurter der passer bedst på en rullepølse.

Vi glæder os til at se dig!