Part Time Label Night

01.04.23 - Koncerten er afviklet Genre: Rock 75,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

Part Time Label Night præsenterer tre artister på Studenterhuset d. 1. april.

PLEASER Pleaser er et lovende nyt undergrundsband fra København med rødder i byens stærke scene omkring Ungdomshuset. Pleaser har et friskt take på melodisk punkrock - det er både følelsesladet, catchy og intenst. Bandet har allerede spillet en række meget roste koncerter på diverse venues og festivaler. Gruppens selvindspillede demo fra 2021 har fået en særdeles positiv modtagelse og endda airplay på P6 Beat. Pleaser udgiver deres debutalbum 2023.

TRADER Trader er et dansk rockband lokaliseret i Aarhus, som har eksisteret siden 2019. Bandet spiller ærlig, ligefrem og eksplosiv indierock, hvor støj og dissonans formår at fremstå smukt og melankolsk. Trader består af sanger og guitarist Anders Ahle, bassist Joakim Johnsen og trommeslager Kristian Vissing, et klassisk rocktrio setup hvor bands som Dinosaur Jr. og Yo La Tengo står som klare referencer. Trader har med deres nyeste udspil, “Their Best Work So Far”, gjort mere plads til uptempo beats og melodiske guitarriffs. Dette skaber et mere dynamisk og nuanceret lydbillede, hvor også pop-elementer er tilladte, med støjende guitarpassager i kombination med fængende melodier. Albummet udkom d. 14/10 på Part Time Records.

SECRECY Secrecy består af Emil Korning Zethsen og Tobias Guldborg Tarp. I ly af rockbandet Yung, som de udgør halvdelen af, har de to dyrket en fælles gejst for det melankolske og længselsfulde. Live materialiserer Secrecy sig som en kvintet. Debut album ude på Part Time Records i efteråret 2023.