PAK

26.10.24 Genre: Rock 75,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

PAK ANNONCERER EFTERÅRSTOUR!

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

Paks forår har budt på flere nævneværdige højdepunkter, herunder udgivelsen af deres debutalbum, en anmelderrost koncert på SPOT Festival og senest deres egen dagsfestival i Byhaven i København. Nu annoncerer rockbandet deres første efterårstour med stop i landets fire største byer.

Tilbage i sommeren 2023 sparkede rockbandet Pak karrieren i gang med deres debutsingle 'Herfra' – en single GAFFA præmierede med flotte ord på vejen, og som P6 Beat smed direkte ind i fast rotation. Pak fulgte op med singlen ’Spidermand’ og spillede deres første headliner koncert på et proppet Rust i København. I slutningen af april udkom det fulde debutalbum ’Pak’, som fra GAFFAs anmelder fik roser for dets ”smittende charme og energi, og sans for catchy melodier”. Bandet fejrede udgivelsen med en udsolgt koncert på VEGAs Ideal Bar.

I maj spillede Pak til SPOT Festival på Volume Village hvor deres ukuelige og ungdommelige energi sørgede for et fyldt rum, og høstede roser og stjerner fra flere medier. De efterfølgende måneder har blandt andet budt på en proppet koncert på Distortion Nørrebro, opvarmning for Zar Paulo i Tivoli Friheden i Aarhus og senest bandets egen dagsfestival som fyldte Byhaven i København til randen på en torsdag.

Pak består af Bertram Jensen, Bror Ferslev, Loui Henderson og Daniel Odby. De fire medlemmer har en smittende kemi på scenen, og forsangeren Loui Henderson har et unægteligt talent for at charmere og fastholde publikum med sit karakteristiske kropssprog og sin unikke stemme. Nu er Pak klar på at indtage de danske spillesteder og etablere sig som det enormt forfriskende og charmende rockband de er.