Nanook

04.05.23 Support: Andachan Genre: Pop,Rock 150,- inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30 Store sal

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

Kom til koncert med at af Grønlands bedste live-bands!

De sidste 15 år har Nanook ligget i toppen af salgslisterne i Grønland. Med bandets ikoniske lyd, der rammesætter insisterende Rock, Pop og Folk i et æterisk arktisk lydlandskab, tilsat grønlandske tekster om alt fra den storslåede natur, henover kærlighed og klimaforandringer til de tabubelagte selvmordsrater på verdens største ø, har Nanook indskrevet sig i den grønlandske musikhistorie.

Trods de grønlandsksprogede sange er det ikke kun i Grønland, at bandet har fundet et publikum. Nanook har spillet koncerter i Norden, Canada og USA. Også i Asien er der interesse for musikkens stemningsmættede melankoli. Derfor er Nanook det eneste grønlandske band nogensinde, der er blevet udgivet i Japan. Anerkendelsen i Danmark er heller ikke udeblevet, hvilket er evident fra en række udsolgte koncerter og et tætpakket telt på Roskilde Festival i 2019.

Med Nanooks dugfriske 5. studiealbum “Ilutsinniit Apuussilluta” (“Det vi overbringer inde fra os selv”) i ryggen, spiller bandet en række koncerter i Danmark, hvor sætlisten byder på en forfinet blanding af kendte hits og nye numre.

Som support til koncerterne spiller selveste Andachan, den måske klarest lysende morgenstjerne på den arktiske himmel, og giver publikum en lektion i, hvad innovativ electronica betyder i en grønlandsk kontekst.