Mythic Sunship + Papir

09.05.19 - Koncerten er afviklet Kr. 75 inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

Mythic Sunship

Københavnske Mythic Sunship er inspireret af alt lige fra free jazz og japrock til kraut, space rock og stoner. Bandet er en voldsom størrelse spundet om “fuzzed out” rock ‘n’ roll. På samme tid mestres støjende, feedback-ladede jams og “spacy”, repetitive rejser. Med deres selverklærede ’anaconda rock’ er de blevet beskrevet som ét af de mest interessante bands på den europæiske psych-scene. Deres seneste album, ’Another Shape Of Psychedelic Music’ (2018), satte blot en tyk streg under den status. Med tilføjelsen af saxofon til deres allerede unikke genre-blanding skiller Mythic Sunship sig ud som et band med en højst original lyd. Bandet skaber musik, der altid synes at ville fremad.

Mythic Sunship har spillet hyldede koncerter med navne som Moon Duo, Träd Gräs och Stenar, King Gizzard & The Lizard Wizard og Causa Sui. Og de har udgivet fire anmelderroste plader på pladeselskabet El Paraíso Records. Af samme grund er bandet blevet en bærende kraft på den eksperimenterende københavnske scene. Samtidig har de fået betydelig international opmærksomhed for deres unikke tilgang til instrumentalmusik.

Papir

Papir har gennem en årrække manifesteret sig på både den danske såvel som udenlandske musikscene ved deres omskiftelige og dynamiske tag på instrumentalrock. Bandet har fem studieplader bag sig, samt live-LP’en 'Live at Roadburn', og til trods for at studiepladerne er af tårnhøj kvalitet, bør Papir opleves live, hvor de manifesterer deres instrumentale magi. Dette er selv sagt af Rolling Stone magazine, som mener at Papir skiller fårene fra bukkene når det kommer til improvisations rock, samt sammenligner bandet med Grateful Dead.

Til maj udkommer Papirs sjette studiealbum på Stickman Records.