Myrkur

23.02.24 Genre: Metal 260,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

Myrkur annoncerer nyt album og danmarksturné i 2024

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

Myrkur udgav sit nye album ”Spine” d. 20. oktober 2023, og at hun tager på turné i de fire største byer i Danmark i 2024.

”Spine”, der er titlen på Myrkus nyeste album, er en titel med et væld af potente konnotationer: vækst, styrke, trods, en kerne i vores væsen og fleksibilitet. Det er det, der holder et menneske oppe og giver os mulighed for at genopbygge. Det er et album, der omfatter alle disse træk - en genfødsel, der balancerer vores mest euforiske og vores mørkeste øjeblikke. Seneste udspil fra albummet er singlen ”Valkyriernes Sang”, som netop er blevet udgivet.

Myrkur med det borgerlige navn, Amalie Bruun, har altid gået sin egne veje og udfordret undergrundens forudindtagede opfattelse af heavy-metal lige siden udgivelsen af debutalbummet ’Myrkur’ EP i 2014. Med hendes to første fuldlængde studiealbum, 'M' fra 2015 og 'Mareridt' fra 2017, kombinerede hun rå second-wave black metal med sin forkærlighed for den nordiske folkemusik. Det var noget, der med det samme satte hende på landkortet, og fik lytternes og mediernes opmærksomhed verden over.

I starten af 2024 kan man opleve Myrkur og det nye album live, når hun giver koncerter i Danmarks fire største byer.