MONTI

08.04.21 Kr. 80 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

Studenterhuset er stolte af at præsentere den fremadstormende hiphop-gruppe Monti!

——————————— Entré: 80 Kroner Døre: 19:30 Koncertstart: 20:00 ———————————

MONTI fik en flyvende start, da de imponerede alle med deres energiske show på Roskilde Festival 2017, som var en af bandets aller første koncerter. Siden har de aarhusianske drenge vakt opsigt med udgivelsen af en stribe alternative hiphop-numre, eksperimenterende musikvideoer og anmelderroste koncerter.

MONTI er et varmblodet opkog af engelsksproget rap og håndspillet musikalitet. Med både eksplosive og dybfølte rap-salver imponerer de altid på scenen, hvor kompromisløsheden står stærkt indprentet i deres DNA. Rapper Sebastian Bang Monti lægger navn til gruppen, der desuden består af guitarist Martin Frederik Ilsø Christensen, bassist Adam Eske Munch Raahauge, trommeslager Karl-Emil Øgendahl Roldborg og keyboardspiller Jesper Trøiborg Laursen.

I 2020 startede MONTI stort ud med en optræden til Gaffaprisen, som stjal opmærksomheden. Her fik de meldt sig på banen i et år, hvor der er blevet lovet intet mindre end en ny stribe singler og gruppens debutalbum. De to første smagsprøver ALRITE og ROGUE har allerede ramt gaden med vel omtalte musikvideoer.