Metalized Tour 2024: ARTILLERY, MANTICORA, DEMOLIZER og EXELERATE

09.02.24 - Koncerten er afviklet Genre: Metal 225,- inkl. gebyr Start: 19:00 Døre: 18:30 Store sal

GØR DIG KLAR! METALIZED TOUR ER TILBAGE TIL FEBRUAR 2024!

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

Metalized tour vender tilbage med et stærkt og absolut relevant line-up i 2024. Line-up består af Thrash kongerne fra ARTILLERY, der udsender nyt (11.) album i januar 2024 + Prog-thrash veteranerne MANTICORA, der ligeledes udgiver nyt (10. album) i januar 2024, igennem Might Music.

Derudover byder vi velkommen til to stærke navne fra den nye bølge af thrash bands, der vælter frem på den danske scene, pt., nemlig DEMOLIZER, som udgiver deres 2. album i juli og EXELERATE, der lige har udgivet deres debut album, og bliver rost til skyerne i international presse.

Artillery er en institution i dansk og international thrash metal. Bandet, der startede i 1982 og nærmede sig gennembrud sammen med Metallica og Slayer, har leveret det ene bund-solide album efter det andet lige siden, og formår stadig, i dag, at levere topprofessionelle liveshows, med en entusiasme og spilleglæde, som mange kunne lære noget af. Deres seneste album med titlen ”X” fik voldsomt gode anmeldelser overalt på kloden, og Artillery er for alvor ved at re-etablere sig, som et internationalt topnavn med fødderne solidt placeret i vores egen andedam, med et utal af internationale festivaler, EU tours og senest headliner tour i Sydamerika!

Manticora: Efter 9 albums, adskillige internationale tournéer og festival-shows rundt omkring i verden, burde Manticora være et band, de fleste metal-hoveder kender til efterhånden. Presse og fans har kun ros tilovers for bandets høj-oktan thrashede power/prog metal, både når det kommer til deres albums, men også live, hvor Manticora er kendt for massivt energiske shows hver gang. Med 2020's afsluttende album ”To Live To Kill To Live” om bandets bloddryppende horror/thriller koncept, med tilhørende roman – bedst anmeldte danske metal album i 2020! - er bandet morderisk klar til at præsentere et horror-show for publikum.

Demolizer er braget igennem på den danske thrash scene med deres debutalbum fra 2020 "Thrashmageddon", og har været rundt i alle krinkelkroge i landet. De er nu klar med opfølgeren, som udkommer i sommeren 2023 og som vil være endnu et step op ad stigen imod at indtage hele landet med energisk og bombastisk thrash. Bandet er berygtet for voldsomme energi-udladninger, når de spiller shows.

Exelerate er det nyeste skud på stammen, indenfor den danske thrash metal. De har en progressiv og mere melodiøs tilgang til det thrashede og deres debut album, som udkom i marts 2023, bliver skam-rost overalt i den internationale presse. Nogle journalister beskriver dem som det fremtidige håb for thrash, så der er nok at leve op til, når de danske koncertsale besøges i februar.