Marius Ziska

28.09.23 - Koncerten er afviklet Genre: Indie 140,- inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30 Store sal

Kom og oplev Færøske Marius Ziska, når de gæster Studenterhuset d. 28. september!

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

OBS: Dette er en plus one-koncert, og derfor kan du med gyldigt studiekort invitere én ekstra gæst med på din koncertbillet.

Det færøske band Marius Ziska har med deres nordiske lyd markeret sig som et af de mest interessante navne på den færøske musikscene. I medierne er de blevet sammenlignet med Ásgeir og Bon Iver, og bandet har opnået international anerkendelse i løbet af de seneste år. De spillede bla. the The Great Escape Festival i England i 2022. Bandet har i mange omgange været i Danmark og optrådt med deres sammentømrede og virkeligt stærke live-setup, hvilket har skabt en solid dansk fanbase.

Marius Ziska har netop udgivet deres fjerde album RÚM - et album der tager Marius Ziskas elektroniske popmusik og færøske melankoli til et nyt niveau. RÚM er nemlig udarbejdet i samarbejde med den verdenskendte musiker Rob Moose (Bon Iver, Phoebe Bridgers, Paul Simon, Taylor Swift, Alabama Shakes), som har komponeret og indspillet strygerarrangementer på flere af sangene.

Bandet har netop vundet en Faroese Music Award for “Song of the Year 2022” for singlen “Síggja av nýggjum” fra den nye plade, og i februar spillede de 3 helt udsolgte koncerter med det Færøske Symfoniorkester i Nordens Hus i Torshavn til fantastiske anmeldelser.