LydSyn + Elevatorfører

28.04.23 Genre: Rock 120,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

Glæd dig til LydSyn & Elevatorfører til april!

LydSyn

I efteråret var LYDSYN klar med deres debutalbum og efterfølgende tour rundt i landet – men LYDSYN er slet, slet ikke færdige med spillestederne. Til foråret drager de ud på endnu en tour på de danske landeveje og besøger 10 nye steder på landkortet. Det selvbetitlede album høstede fine anmeldelser og lå i mange uger i top-10 på hitlisten for vinylsalg.

Udpluk af anmeldelser:

  • “Debutpladen er spækket med ørehængere” - Gaffa
  • “Uffe Lorenzen sætter kompetent strøm til det danske sprog med sit nye band” – Information
  • ”Syrerockens sultne ulv har fuzz-pedalen helt i bund” - Politiken
  • ”Uffe Lorenzen synger inderligt om livslede og kødets lyst på saftigt debutalbum fra rocktrioen Lydsyn” – Ekstra Bladet

Danmarks ukronede syrerock-konge, Uffe Lorenzen, står i spidsen for en god, gammeldags rock-trio under navnet LYDSYN, som ud over ham selv inkluderer musikerens gamle venner Palle Demant på bas og Jens Eyde på trommer.

Bandet blev dannet i sommeren 2020, hvor de tre stak hovederne sammen. “Det er meget lang tid siden jeg har øvet så meget!” sagde Uffe Lorenzen om tiden, hvor man ikke kunne spille live. Formationen gav efterhånden mening i en sådan grad, at LYDSYN begyndte at indspille egne beskidte og classic rock-numre hos Flemming Rasmussen i Sweet Silence Studio.

På den første Danmarks turné i foråret 2021 var det tydeligt, at Lorenzen havde savnet at trykke fuzz-pedalen i bund efter de forgangne års mange solo-koncerter. Til foråret tager LYDSYN på landevejen igen, hvor der bliver rig mulighed for at høre sangene fra deres debutalbum spædet op med sange fra Lorenzens bagkatalog og gamle Spids Nøgenhat-sange - alt sammen i et energisk, rå-swingende old school rock n’ roll trio-format.

Elevatorfører

Elevatorfører er blevet voksne! Det psykedeliske musikkollektiv barsler med en ny plade, hvor det eksistentielle barometer svinger helt ud og livet spores fra fødsel til død. ’Før lyset forsvinder’ hedder pladen, og bandet tager på tour i 2023 for at præsentere publikum for den nye musik.

Elevatorfører balancerer den psykedeliske rock mellem en vild og løssluppen energi, syng-med tekster og catchy melodier. Musikken lever sit eget boblende liv i Elevatorfører, og den synges på dansk. Udspændt mellem messende hymner og desperate opråb inviteres publikum ind i et særegent, atmosfærisk og syret univers, hvor der er plads til både at grine og blive rørt. Bandet er kendt for deres vilde live-shows, levende spilleglæde og afvæbnende kontakt til publikum. De fastholder en lyst til at eksperimentere uden for de konventionelle rammer, der ellers præger store dele af rockmusikken.

’Før lyset forsvinder’ er Elevatorførers til dato mest ambitiøse og helstøbte album, og det bliver et brag at opleve dem fyre det af live!

I 2023 spiller Elevatorfører på en række spillesteder og festivaler landet over som del af deres album-tour.