Lucky Lo

26.01.24 Genre: Indie 165,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

Lucky Lo tager på Danmarksturné og gæster Studenterhuset d. 26. januar!

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

Lucky Lo forener mennesker gennem musik ved at kaste lys på livets skyggesider og forvandle traumer til triumf. Med sine oprigtige og farverige alternative popsange bevæger musikken sig i det organiske og håndspillede med lejlighedsvise vink til effektive popproduktioner. Dette sker med en forløsende energi ført an af Lo Ersares uforglemmelige stemme, der som sangenes temaer rejser både i det helt mørke og i det helt lyse.

Lucky Los sange rummer mødet med de store kærligheder, dybe sorger, berusende glæder, komplekse relationer og refleksioner over samtidens betydningsfulde strømninger som seksuel frihed og mental sundhed. Lucky Lo er den fødte performer, der med naturlig indlevenhed og selvsikkerhed både i studiet og på scenen giver sit publikum en velkommende indsprøjtning livseliksir. Om man er i sin ungdoms formative år, står på tærsklen til livets efterår, eller alt derimellem inviterer Lucky Lo til fællesskab og kollektiv omsorg.

Efter Lucky Los debutalbum Supercarry i 2022 – som fik stor opmærksomhed og ros fra fans og medier fra mange verdenshjørner – drog Lucky Lo vidt omkring på en turné med mere end 70 koncerter, og afsluttede året med singlen “I Will Always Be You” – en sang om at tage sig af sit indre barn og genvinde sin barndoms intuition. Sangen kom som en varm og tiltrængt velkomst efter endnu et år med obskure verdensbegivenheder, og blev spillet af KEXP (US), i rotation på Sveriges Radio P3 (SE), i rotation på P4 og P6 (DK), omtalt Gigwise (UK) og mange flere.