Lokaler

LOKALER UDLÅN OG UDLEJNING

Studenterhuset består foruden Caféen af koncertsalen og vores lille scene på 1.sal (Stargate). Vi låner og lejer ikke vores lokaler ud til private fester, bryllupper og lignende.

Er du studerende ved AAU eller UCN kan du og dit studie til gengæld gratis låne lokaler til at holde fest, foredrag, koncert eller lignende. Ved fester skal I være minimum 150 personer. Vi stiller personale i baren, og I får som studerende rabat på drikkevarer. Hvis der skal bruges lyd- og lysudstyr, samt hvis vi skal stille med personale til andre opgaver, såsom oprydning, vil der være betaling for dette.

Foreninger eller arrangører med et kulturelt sigte kan leje lokaler. Pris vil afhænge af typen af arrangement.

Koncertsalen

Har en kapacitet på 460 stående gæster Max. 250 siddende gæster, hvis det er til foredrag, forelæsninger og lignende. Vi fraråder at lave spisning for mere end 200 gæster. I lokalet findes der 250 stole, 20 runde borde (6-8 personer) og 20 lange borde (8 personer). Der findes projektor og lærred med VGA og HDMI indgang.

1.sal (Stargate)

Har en kapacitet på 75 stående gæster. Max 45 siddende, hvis det er til foredrag, forelæsninger og lignende. Vi fraråder at lave spisning for mere end 45 gæster. Der findes projektor og lærred med VGA og HDMI indgang.

Caféen

Caféen udlånes ikke.

Lån og udlejning af lokaler: lokale@studenterhuset.dk eller kontoret@studenterhuset.dk