Kresten Osgood feat. Allen Lowe

03.09.20 Kr. 75 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

Studenterhuset Aalborg er stolte af at præsentere dansk/amerikansk jazz i verdensklasse — med en kvartet bestående af Kresten Osgood, Allen Lowe, Nils Davidsen og Jeppe Zeeberg.

—————————————— Entré: 75 kr +1 (Medbring en gæst gratis ved fremvisning af gyldigt studiekort) Døre: 19:30 Koncertstart: 20:00 ——————————————

Den 3. september har vi fået muligheden for at præsentere en af de mest spændende saxofonister fra den amerikanske østkyst; Allen Lowe. Det er trommeslageren Kresten Osgood der har samlet denne helst særlige kvartet og tager ud på en danmarksturne.

Osgood udtaler: "Allen Lowe er helt unik. Hans saxofonspil spænder fra den store fede brede tenor sound som vi kender fra Gene Ammons eller Dexter Gordon til den mere kantede alt saxofon sound hvor han er mere Eric Dolphy inspireret. Udover at være en stor musiker er han også en kæmpe kapacitet som musik historiker og har udgivet flere bøger bla en gennemgang af bluesens historie fra 1885-1950 og en helt fantastisk analyse af rockmusikkens fødsel fra 1950-1970".

Det er altså en man der har en enorm viden om musik og samtidig kan udføre den på sin saxofon. han har udgivet plader siden 70'erne og spillet med så forskellige navne som Doc Cheatham, Julius Hemphill og Roswell Rudd. De andre medlemmer af gruppen er, udover trommeslageren Kresten Osgood som ikke behøver nogen introduktion, Bassisten Nils Davidsen kendt fra sine samarbejder med Carsten Dahl, When Granny Sleeps og mange mange andre og på piano er det den fremadstormende unge pianist Jeppe Zeeberg der har udgivet en stribe anmelderroste albums bla med gruppe Horse Orchestra.

Der er lagt op til en aften med højkvalitets-jazz, spillet af nogle af landets mest kendte jazzmusikere — og så et møde med en helt unik amerikansk musiker.