KORMA Music Camp Showcase

09.12.21 - Koncerten er afviklet Kr. 50 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

Denne aften på Studenterhuset præsenterer KORMA – Kompetencecenter for Rytmisk Musik Aalborg – fire af de navne, der var med på sommerens KORMA Music Camp. Vi bevæger os ind i den elektroniske og indie poppede verden, når Torsdag, Klang, SZOA og Enilora alle præsenterer noget af den musik, de har arbejdet på under og siden campen. Vi ser frem til en aften med helt ny og spirende musik.

—————————————— Døre: 19.30 Koncertstart: 20.00 Entré: 50,00 kr. (inkl. gebyr) ——————————————

GLÆD DIG TIL...

TORSDAG TORSDAG består af en gruppe ambitiøse unge musikere fra Aalborg, der skaber kompromisløst musik på tværs af deres musikalske baggrunde. Lyden af TORSDAG udformer sig af drømmende synthflader, fængende trommer og skrøbelige dansksprogede tekster, som omfavner det smukke, såvel som det smertelige ved tilværelsen.

KLANG Den 25-årige producer Klang er kendt for sin drømmende og organiske take på electronica der bevæger sig imellem drømmende soundscapes, atmofæriske rytmer og beatdrevende klubmusik. Klang benytter sig af soul samples, alskens percussion-instrumenter og guitar riffs til at supplere til hans varme og fylende udtryk. Over årene har Nicolaj Lank bedre kendt som sit alias Klang etableret sig selv som en fuldendt kunstner med en unik stil. Hans drømmende og organiske take på electroinca bevæger sig mellem drømmende soundscapes, atmofæriske rytmer og beatdrevende klubmusik. Både som producer og grafisk designer inviterer Klang lytteren ind i hans kreative og intime univers som rammer lytteren inde i solar plexus som efterlader en følelse, afslappelse, nysgerrighed og forbløffethed.

Klang er en del af Thy Music Collective, og har været med i det nordjyske musik coaching projekt ''Lydkanten'' (2019). Han har bl.a. Tourneret rundt på de nordjyske scener med projektet ''Live & Lokalt'' (2018) samt spillet til Way up North (2019) og var semi-finalist i Skråens band battle i Aalborg (2019). Igennem livets op- og nedture er Klangs hemmelige våben hans kreativetet, som han bruger til at udtrykke hans følelser og vise det smukke og kaostiske i verden.

SZOA SZOA er lyden af en organisk maskine, som i en leg mellem det kunstige og det humane, skaber mørke catchy pop sange i et elektronisk univers. Den dansk/colombianske duo betår af sangerinden Anna Moland og elektronisk musiker Andrés Beltrán. Sammen udforsker de deres egen autenticitet, refleksioner og kampe, som kommer til udtryk i et kantet, metallisk og cinematisk univers badet i neon farver. Med en håndfuld singler i bagagen, samt deres festival debut på dette års SPOT Festival, står SZOA nu klar til at byde Studenterhuset velkommen ind i deres maskine.

ENILORA Bag kunstnernavnet Enilora står Karoline Stensen, en 23-årig sanger og sangskriver fra Norge, med bopæl i Aalborg. Lyduniverset består af levende melankolsk indie pop, med en følsom vokal og organiske elementer placeret i en elektronisk kontekst. Enilora kombinerer personlig ”storytelling” med filosofiske refleksioner, hvor hun gennem sit frie og ærlige udtryk, ønsker at skabe et univers, som lytteren kan genkende sig selv i. Enilora debuterede med sin første single ”Confetti” i august, og udgiver sin anden single "Your Perfume" d.12 november som bl.a. præsenteres til KORMA Showcase.