Koncert i udstillingen: Myrkur

15.12.21 - Koncerten er afviklet Museumsentré Start: 19:00

Bliv tryllebundet af Myrkurs klangfulde vokal og nordiske teksunivers, når hun folder musikken ud blandt marmor og samtidskunst i Stor Sal på Kunsten.

Amalie Bruun er i front under kunsternavnet Myrkur og på vølveagtig vis tryllebinder hun med sin klangfulde vokal og nordiske tekstunivers, der er inspireret af barndommen i naturen. Nu kan du opleve hende i Alvar Aaltos hvide rammer takket være et samarbejde mellem Kunsten og Studenterhuset i Aalborg. Myrkur henter sin inspiration i den nordiske natur, folkemusikken og black metal. Sidste år udgav hun albummet Folkesange og gik all in på folkemusikken, mens metallen måtte vente udenfor i kulden. Albummet består af en blanding af nordiske folkeviser fra middelalderen samt nyskrevne sange og markerer sig som et følelsesmæssigt fristed, der agter at genoprette forbindelsen til noget permanent og naturligt. De kommer traditionelle instrumenter og Amalie Bruuns gåsehudsfremkalende vokal lægger op til en stemningsfuld musikalsk oplevelse midt i udstillingen.

Arrangementet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen. Fuldend din aften med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer på www.kunsten.dk/brasserie

PRAKTISK INFORMATION:

  • Gratis ved betalt entré, men kræver reservation af plads på www.kunsten.dk/myrkur
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré, men skal også reservere plads.
  • Formularen skal udfyldes én gang pr. tilmelding.
  • Vises formularen ikke, så er der ikke flere ledige pladser.
  • Arrangementet foregår i Stor Sal midt i udstillingen.