Kom Vi Løber — i Budolfi Kirke

04.11.21 - Koncerten er afviklet Support: Solvej kr. 75 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

Studenterhuset Aalborg og Studenterpræsterne er utroligt stolte af at kunne præsentere Kom Vi løber som duo-opsætning — og så endda i Budolfi Kirkes smukke rammer.

Vi er særdeles glade for igen at præsentere denne koncert, da forrige koncertdato desværre blev aflyst pga. sygdom.

————————————— Døre: 19:30 Koncertstart: 20:00 Entré: 75 kroner (inkl. gebyr) —————————————

Lone Slot Nielsens soloprojekt KOM VI LØBER debuterede i 2019 med albummet ”Sct. Hans”. Med en nærværende vokal, legende danske tekster og skæve guitartemaer, giver hun elektronisk indierock et frisk skud fra hoften. Siden har hun med sit liveband spillet en række koncerter og festivaler over hele landet.� Den 8. maj 2020 udkom singlen "Hendes Ansigt" skrevet med udgangspunkt i et digt af Jørgen Leth fra 1968 og produceret af Lone i samarbejde med Aske Bode. Singlen fik en flot modtagelse med playlisting på P6 Beat og meget positive anmeldelser fra bla. GAFFA, GF Rock, Bands of Tomorrow, Good because Danish og Musik Mig Blidt. Henover sommeren blev den et regulært radiohit og er nu det mest spillede nummer på P6 Beat i hele 2020. Næste single "Bruger Ikke At Danse" udkom 11. september og er ligeledes playlistet på P6 Beat.

  • Support: Solvej

Hvad gør man, når man kommer fra Vestjylland og rigtig godt kan lide DIY, bred, åben himmel og knælange cowboystøvler?

Det spørgsmål har Solvej stillet sig selv mange gange i de seneste år, og det har nu resulteret i et album, der er en både sanselig og ukunstlet sammensmeltning af Norden og Nashville. Det er det tredje af slagsen, og med udgangspunkt i Vestjylland, traditionel singer-songwriting, alverdens fugletræk og den brede, åbne himmel derover fremskrives et nært og vedkommende univers, der rummer både det store i det små og omvendt, hvor indholdet fremstår råt for usødet og samtidigt præcist og poetisk.

Solvej har indspillet i Nashville, Tennessee, og albummet er efterfølgende blevet produceret i København sammen med Sebastian Martin Munk Autzen (Hymns From Nineveh, Bells Echo m.m.), og i det tætteste samarbejde er pladens lyd landet et sted, som man fx kunne kalde for ‘vestjysk western noir’. Det er følelsen af at gøre tingene selv, af frihed og længsel, og af at være på vej til noget uden helt at vide hvad. Af asfalten, der toner frem, og en verden, der glider forbi: Lige meget om det jo så er Vestjyllands vidder eller Tennessees Great Smokey Mountains.

“Drømme på dage, hvor tanken er tung” udkom på både vinyl, cd og streaming fredag d. 29/1, og Solvej tager på release-tour med sit orkester i foråret 2021.